Centru Medical, Servicii Medicale, Laborator de analize medicale
CALL-CENTER: 021-9607 / (021) 408 78 00
Ne aflam in plin sezon al infectiilor repiratorii, asa ca atentie la medicatia simptomatica. Luata haotic, in doze mari, poate duce la intoxicatii severe, in special in randul copiilor. Chiar si dozele mici pot declansa reactii grave daca sunteti alergici.
Supa de morcovi este recomandata atat pentru divesificare, cat si in bolile diareice. Atentie insa la sursa de provenienta a morcovilor. Acestia, alaturi de toate radacinoasele, atrag din sol cantitati mari de nitriti.
Specialistii iau in calcul o infectie severa si malabsorbtia, insa endocrinologii monitorizeaza si cresterea in inaltime  pentru un diagnostic corect. Daca un copil nu ia in greutate, medicul va intreba parintii daca micutul respecta un program de 5 mese pe zi. Dup
Atentie maxima la copii aflati la varsta cand isi pierd dintii de lapte. In somn sau intr-un moment de neatentie pot fi aspiratie pe caile aeriene. Consecintele inseamna respiratie dificila, inflamatie sau infectie.
Vreti sa va feriti copii de microbi, atunci tentie la cele mai contaminate spatii din locuinta. De multe ori casa este mai expusa decat exteriorul, buretele de vase, spatiul de uscare al acestora si manerele sunt in topul suprafetelor care adapostesc bacterii si virusur
Depistati din timp prezenta parazitiilor care contamineaza frecvent organismulele tinere inca de la varsta de 2 ani. Parazitozele pot mima simptomele altor boli, printre acestea sindromul colonului iritabil, piele iritata, durerei articulare sau chiar semenele unei aler
Aveti un copil mai mic de 5 ani? Atunci atentie maxima la numarul de calorii pe care il coinsumati. Specialistii americani au demosntrat ca mamele au tendinta sa manance cu 400 de calorii mai mult decat femeile fara copii.
Micutii desi nu stiu inca sa mearga, acestia sunt initiati in tainele inotului. Incepand cu varsta 4 luni si jumatate copii pot incepe sa inaote. Inotul tonifiaza musculatura, ofera rezistenta organismului pe termen indelungat, intareste si imunitatea organismului.
Andrei Steluta

Dr. Andrei Steluta

TITULATURA:
Medic Pediatru
SPECIALITATI:
  • Pediatrie
Medic Pediatru
CLINICA MEDSANA Cotroceni
021 408 7800
Pediatrie
Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata
16.00 - 19.00 16.00 - 19.00 09.00 - 12.00*
* alternativ
PROGRAMARE RAPIDA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre puţinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificării nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.