Centru Medical, Servicii Medicale, Laborator de analize medicale
CALL-CENTER: 021-9607

ORL

Otorinolaringologia (ORL) se ocupa de diagnosticul si tratamentul afectiunilor urechilor, nasului si gatului. Principalele boli pe care le trateaza medicul specialist ORL sunt: infectii ale cailor respiratorii superioare, rinita acuta sau cronica, rinofaringita, sinuzita, faringita, amigdalita, rinoree,otita, epistaxis nazal, tuse, raguseala etc.

* Orice procedura medicala va fi realizata numai dupa un consult prealabil la medicul specialist care efectueaza respectivul serviciu medical. Momentul interventiei/ manevrei/ investigatiei va fi stabilit de comun acord cu medicul specialist in urma consultului.

INVESTIGATII
TARIF (lei)
ALEGE
ALEGE CLINICA
Aerosoli in urgenta (cu substanta medicamentoasa furnizata de centrele medicale Medsana)
70.00
Animizarea pituitarei
30.00
Asipratie supuratii ureche medie si alte tratamente
60.00
Audiometrie tonala liminala
60.00
Cauterizare pata vasculara nas
60.00
Consultatie medic primar (vezi MEDICI)
120.00
MEDICI
Control dupa consultatie medic primar (in termen de 30 de zile) (vezi MEDICI)
60.00
MEDICI
Extractie corp strain nas/ureche
55.00
Fibroscopie
150.00
Incizie flegmon pariamigdalian
80.00
Incizie hematom sept nazal
65.00
Infiltratii substante anestezice/antiinflamatorii
60.00
Insuflatii tubare
50.00
Miringotomie
85.00
Prelevare secretie otica
35.00
Redresarea piramidei nazale
100.00
Spalatura auriculara - 1 ureche
45.00
Spalatura auriculara bilaterala
65.00
Suturi plagi superficiale
100.00
Tratament abcese flegmoane
50.00
Tratament aerosoli (fara substanta)
40.00
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre puţinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificării nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.