Cariere

Medsana este in permanenta cautare de oameni dinamici, pasionati de evolutie si afirmare, dornici sa lucreze intr-un mediu stimulativ. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra, trimite-ne cv-ul tau la adresa: cariere@medsana.ro.

Prin transmiterea on-line sau prin poștă electronică a CV-ului dumneavoastră la Medsana Bucharest Medical Center S.R.L. sunteți de acord cu următoarele: (a) datele și informațiile le furnizați voluntar și fără nicio constrângere; (b) datele și informațiile pe care le furnizați corespund realității; (c) prelucrarea datelor dumneavoastra personale se face în scopul depunerii candidaturii și evaluării pentru postul pentru care aplicați. CV-ul dumneavoastră se păstrează în baza de date de la data aplicării până la data ocupării postului, după care va fi șters. De asemenea, la solicitarea dumneavoastră în scris, CV-ul poate fi șters oricând anterior expirării termenului mai sus menționat, ceea ce echivalează cu renunțarea dumneavoastră la candidatura depusă. În cazul admiterii pentru ocuparea postului, CV-ul dumneavoastră se păstrează în baza de date pe perioada contractului individual de muncă și după încetarea acestuia în conformitate cu prevederile din Legea Arhivelor Naționale nr. 16/1996. În cazul în care nu sunteți de acord cu cele expuse, CV-ul dumneavoastră nu va putea fi transmis la Medsana Bucharest Medical Center S.R.L.

 

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.