Laborator de analize medicale
Str. Nanu Muscel Nr. 12, Sector 5 - Bucuresti

Infiintat in 1996, primul laborator Medsana a setat un standard de calitate pe piata serviciilor medicale private din Romania, demonstrand excelenta in domeniul explorarilor paraclinice.

Combinand tehnologia moderna cu o echipa medicala de exceptie, laboratoarele Medsana ofera pacientilor siguranta si incredere prin acuratetea rezultatelor si rapiditatea eliberarii acestora.

Astfel, gama de investigatii cuprinde atat teste uzuale de biochimie, hematologie, coagulare, microbiologie cat si teste mai speciale pentru screening-ul prenatal, teste genetice si moleculare determinate din sange, lichid amniotic, vilozitati coriale si produs de avort, teste de anatomie patologica si citologie Babes Papanicolau.

Portofoliul de peste 450 de investigatii de laborator este cuprins in cadrul urmatoarelor departamente:
1. Biochimie
2. Hormoni/markeri endocrine
3. Electroliti
4. Hematologie
5. Markeri tumorali
6. Electroforeza
7. Imunologie
8. Bacteriologie
9. Biologie moleculara si testari genetice
10. Anatomie patologica
11. Alte analize

O alta parte a activitatii laboratoarelor Medsana este dedicata studiilor clinice. Domeniul cercetarii in vederea gasirii celor mai eficiente si sigure metode de tratament face frecvent obiectul colaborarii Centrului Medical Medsana cu organizatii medicale interne si internationale.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.