Parteneri/ Beneficii abonati
ACVATIC BEBECLUB

10% reducere la primul abonament, o sedinta educatie acvatica gratuita si o sedinta salinoterapie gratuita

Kineto4Kids

Reduceri la sedinte si abonamente de kinetoterapie pentru copii.

ASOCIATIA FAMO

10%reducere la servicii medicale in clinicile Medsana.

BIOTERRAMED

30% reducere la serviciile de fizioterapie si kinetoterapie, pe baza cardului de abonat si a biletului de trimitere Medsana.

CARE ZONE

7% reducere pe baza cardului de abonat Medsana la tratamente medicale cosmetice si servicii de chirurgie plastică si reparatorie.

CENTRUL MEDICAL RECUMED

20% reducere la servicii fizioterapie si cursuri Lamaze, pe baza cardului de abonat si a biletului de trimitere Medsana.

EUROMEDICS STEM LIFE

10% reducere pe baza card-ului de abonat Medsana la servicii de stocare a celulelor stem.

FUTURE HEALTH BIOBANK

Reduceri pentru abonati la stocare celule stem

GENESIS ATHENS

15% reducere la proceduri medicale de reproducere umana asistata pe baza card-ului de abonat Medsana.

HIPERDIA

20% reducere la RMN pentru abonati pe baza cardului si a biletului de trimitere Medsana.

ND MEDICA

20% reducere pentru abonatii Medsana la dispozitive si proteze medicale.

REGINA MARIA

10% reducere la interventiile chirurgicale din cadrul Spitalelor Regina Maria si Euroclinic pe baza cardului de abonat Medsana.

SANADOR

10% reducere la interventii chirurgicale in spitalizare continua pentru abonatii Medsana, pe baza cardului de abonat si a biletului de trimitere.

SPITALUL MONZA

10% reducere la spitalizare si interventii chirurgicale pe baza cardului de abonat Medsana.

OPTIPLAZA

15% reducere pe baza prescriptiei Medsana la ochelari si lentile de contact.

OPTICAEXPRESS

10% reducere pe baza prescriptiei Medsana la ochelari si lentile de contact.

HELP NET

5% reducere la medicamente si 10% reducere la produsele dermato-cosmetice si suplimenti nutritivi: Skincode, Foltene, Lineance, Cell Plus, Uriage si Eucerin Dermatocosmetice, Bottega Verde, Kneipp, ESI, Aboca, Erbavita, 7% reducere la Uriage Bebe si Welle.

MULTIFARM

7% reducere la medicamente si produse dermato-cosmetice la farmaciile Multifarm din zona Lujerului (farmacie cu program non-stop) si Apusului.

ALPHA BANK

10% reducere la serviciile medicale din centrele Medsana

ING

10% reducere la serviciile medicale din centrele Medsana.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.