Reteaua Medsana
JUDET CLINICA PARTENERA
Alba Clinimed
Arad Mediqa
Arges CM Dr. Luca
Bacau Regina Maria
Bihor Spital Pelican
BistriĊ£a-Nasaud Sanovil
Botosani Ecomed
Brasov Hiperdia
Braila CM Diaconia, CM Irina
Buzau Medinvest
Caras-Severin Medical Prest
Calarasi CMI Dr. Topologeanu
Cluj Medstar, Regina Maria
Constanta Iowemed, Medstar 2000, Ovidius Clinical Hospital, Regina Maria
Covasna CM Pro Vitam
Dâmbovita Polimed
Dolj Policlinica Elga, Regina Maria
Galati Sanavita, Hiperdia
Giurgiu Cliniqmed Consult
Gorj Centrul Medical pentru Sanatate Umana
Harghita CM Humanitas
Hunedoara CMI Promedica
Iasi Policlinica Providenta, CM Angelmed, Transmed Expert
Maramures Jersey Transylvania, Medimun
Mehedinti Policlinica Sanatatea
Mures Galenus
Neamt Clinica Antares
Olt Promed
Prahova Medsana
Satu Mare SCM Caritas, Clinica Korall
Salaj Salvosan Ciobanca
Sibiu Policlinica Paltinul
Suceava Policlinica Bethesda
Teleorman Smart Medical
Timis CM Dr. Grigoras - Regina Maria
Tulcea Visa Med
Vaslui Clinica “ Dr Stoian – Dr Ungureanu “
Valcea Sanmed
Vrancea Clinica Tineretii
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.