Tipuri de abonamente
Planurile de sanatate elaborate de Centrul Medical Medsana sunt in deplina concordanta cu prevederile OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) si va ofera acces rapid si eficient la toata gama de servicii medicale disponibile in sistem ambulator.

De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate ne-am concentrat pe calitatea actului medical si pe oferirea de abonamente de sanatate personalizate pentru clientii nostri.

Mai jos gasiti o prezentare generala a tipurilor de abonamente medicale disponibile pentru persoane juridice. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati la adresa office@medsana.ro.
 
Nota: In atentia persoanelor care beneficiaza de un abonament la Medsana:
Fiecare companie cu care Medsana are incheiat un contract de prestari servicii are conditii speciale si particularitati incluse in pachetul de abonament. Structura abonamentelor prezentate pe site este orientativa si nu reflecta serviciile de care dumneavoastra beneficiati. Pentru a afla detalii despre serviciile de care beneficiati ca abonat Medsana, va rugam sa ne scrieti la adresa: abonat@medsana.ro

 
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.