Tipuri de abonamente
Planurile de sanatate elaborate de Centrul Medical Medsana sunt in deplina concordanta cu prevederile OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) si va ofera acces rapid si eficient la toata gama de servicii medicale disponibile in sistem ambulator.

De-a lungul celor 19 ani de activitate ne-am concentrat pe calitatea actului medical si pe oferirea de abonamente de sanatate personalizate pentru clientii nostri.

Mai jos gasiti o prezentare generala a tipurilor de abonamente medicale disponibile pentru persoane juridice. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati la adresa office@medsana.ro.
 
Nota: In atentia persoanelor care beneficiaza de un abonament la Medsana:
Fiecare companie cu care Medsana are incheiat un contract de prestari servicii are conditii speciale si particularitati incluse in pachetul de abonament. Structura abonamentelor prezentate pe site este orientativa si nu reflecta serviciile de care dumneavoastra beneficiati. Pentru a afla detalii despre serviciile de care beneficiati ca abonat Medsana, va rugam sa ne scrieti la adresa: abonat@medsana.ro