Athens Medical Group

Athens Medical Group a fost fondat in 1984, cu scopul de a furniza servicii medicale de cea mai inalta calitate. Inca din primul an de functionare, grupul a jucat un rol cheie in dezvoltarea sectorului de sanatate din Grecia. A fost primul jucator de pe piata care a introdus echipamente medicale performante si a dezvoltat parteneriate cu oameni de stiinta recunoscuti la nivel international, oferind astfel servicii medicale similare cu cele oferite la spitale internationale de top.

In Grecia, Athens Medical Group detine 8 spitale ultramoderne cu o capacitate de spitalizare de 1.200 de paturi, colaboreaza cu peste 2.800 de medici suprapecializati si are peste 3.000 de angajati permanenti. 7 din aceste centre sunt localizate in Atena: Athens Medical Center, Paediatrics Clinic, GAIA Obstetrics si Gynecology Clinic, the Clinics of Psychiko, Paleo Faliro, Peristeri si Dafne. Cel de-al 8-lea spital se numeste European Interbalkan Medical Center, este localizat in nordul Greciei, in Salonic, si este considerat, potrivit Medical School of the UK’s Imperial College, "cel mai bun spital ultramodern din Europa".

Va invitam sa aflati mai multe despre Athens Medical Group din aceasta prezentare.

 

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.