Campanie de donare de sange

Campania de donare de sange Intinde o mana de ajutor. Doneaza sange pentru viata organizata de Asociatia BGS si Centrul Medical Medsana, face parte dintr-o campanie la nivel national care s-a desfasurat in 9 orase din tara in perioada 7 mai - 9 iulie 2011 si care are ca scop principal constituirea rezervei de sange din partea donatorilor.

Romania se confrunta in prezent cu un deficit major de sange, donatorii asigurand un procent de doar 66% din totalul necesar. In comparatie cu situatia din restul tarilor europene unde numarul de donatori este cuprins intre 40-80 la mia de locuitori, Romania se situeaza in intervalul 15-17 donatori la mia de locuitori. La o singura operatie de transplant hepatic pot fi folosite peste 40 de unitati de sange, iar nevoia de trasfusie de sange se impune in cazuri dintre cele mai variate: accidentele rutiere, accidentele de munca, interventiile chirurgicale mari, bolile sanguine sau afectiuni gastrice.

Daruiti un strop de bunatate din inima dumneavoastra, pentru viata aproapelui dvs. - donati sange!

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.