Campanie de educare si preventie Cancer de col uterin

Centrul Medical Medsana este recunoscut pentru implicarea sa in campanii de educare si preventie. Fie ca vorbim de programe de profilaxie dedicate unui anumit tip de companie de pe piata muncii, fie ca vorbim de programe de profilaxie dedicate femeilor pentru depistarea cancerului de col uterin si/ sau de san, fie ca vorbim de activitati sezoniere promovate in clinicile noastre, toate acestea nu reprezinta decat dovezi ale faptului ca noua ne pasa de starea de sanatate a celor din jurul nostru.

Centrul Medical Medsana a participat la conferinta ce a marcat punctul culminant al “Campaniei de prevenire a cancerului de col uterin” organizata de Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine (ASLS Romania).

Echipa de medici specialisti din Centrul Medical Medsana formata din Dr. Anca Popa, medic primar obstetrica - ginecologie, Dr. Oana Zaharia, medic specialist obstetrica - ginecologie, si Dr. Doris Ionescu, medic specialist medicina de laborator, asistent universitar, a prezentat studentelor o serie de informatii foarte utile legate de colul uterin, incidenta si depistarea cancerului de col uterin, importanta testarii PAP anuale chiar si de la varste foarte fragede.

Aici puteti gasi mai multe informatii legate de cancerul de col uterin

Proiectul ajuns la cea de-a cincea editie nu s-a adresat doar studentelor Facultatii de Limbi Straine, ci tuturor studentelor Universitatii din Bucuresti, si nu numai. Acest efort pentru responsabilizarea tinerelor a coalizat in jurul sau colaborarea a numeroase asociatii studentesti in virtutea unei mai bune promovari si vizibilitati si reprezinta un exemplu de actiune de preventie si educare in care Centrul Medical Medsana se implica cu toate resursele necesare.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.