Medsana in Romania
Suntem filiala locala a Athens Medical Group si Asklepios Cliniken, grup cu o experienta de peste 30 de ani in servicii medicale private, care detine in prezent un lant de clinici specializate si spitale in Europa si SUA.
Athens Medical Group este organizatia cea mai dinamica si cel mai de incredere si performant partener medical pentru diagnostic, tratament si spitalizare din Europa de Sud Est, pe picior de egalitate cu furnizori din Europa de Vest sau Statele Unite, cu 9 centre de excelenta
 

In 1996, compania a deschis Centrul Medical Medsana Cotroceni, prima clinica privata din Romania cu laborator de analize propriu, acreditat ISO. Adaptand expertiza Athens Medical Center la realitatea romaneasca, Medsana a fost si primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de abonament de sanatate dedicat companiilor.

Centrul Medical Medsana a inregistrat o dezvoltare rapida, acoperind inca de la infiintare o gama larga de arii terapeutice si reunind o echipa medicala de renume. Ca urmare a solicitarilor in continua crestere, compania a continuat extinderea, inaugurand in 2005 cea de-a doua clinica din Bucuresti, Medsana Primaverii. La 3 ani distanta, compania deschide primul centru medical din provincie, Medsana Ploiesti.

In anul 2016 am inaugurat in Bucuresti Clinica Medsana- Genesis, primul centru de medicina materno - fetala si fertilizare in vitro.

Clincile Medsana sunt dezvoltate pe conceptul multidisciplinaritatii. Astfel, in Clinicile Medsana Cotroceni, Primaverii si Ploiesti se pot realiza consultatii, investigatii si analize de laborator in peste 40 de specialitati medicale, acoperind astfel toate nevoile de diagnostic si ingrijire medicala ale pacientilor in sistem ambulator.

Cele doua laboratoare de analize medicale ofera pacientilor posibilitatea de a realiza aproximativ 1000 de teste de laborator, analize si investigatii dintre cele mai complexe. Pentru mai mult de jumatate dintre analizele efectuate rezultatele se obtin in aceeasi zi cu recoltarea, fapt posibil datorita programului extins de lucru, managementului profesionist si dotarii tehnologice avansate.

Departamentul de imagistica din fiecare clinica Medsana are echipamente medicale de ultima generatie, prin care se pot realiza cele mai importante investigatii: radiologie, ecografie 2D, 3D si 4D, mamografie, endoscopie si alte explorari functionale. Performanta tehnica inalta si personalul calificat asigura un screening complet, rapid si corect al starii de sanatate a pacientilor.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.