RESPONSABILITATE SOCIALA
Dati o mana de ajutor!
Din respect pentru viata si din dragoste pentru copii, Centrul Medical Medsana a initiat in anul 1998 colaborarea

cu Fundatia Sfanta Macrina. Am fost intotdeauna aproape de copii, oferindu-le sprijin material si spiritual. Veghem continuu asupra starii lor de sanatate, oferindu-le gratuit servicii medicale la cele mai ridicate standarde.

Am trecut din planul sentimentelor in plan material, contribuind la construirea unui spatiu de locuit modern, care sa le permita o dezvoltare armonioasa.

Fundatia Sfanta Macrina este o organizatie neguvernamentala, infiintata in anul 1996.

Scopul statutar al Fundatiei il constituie integrarea sociala a copiilor si tinerilor dezavantajati social, prin furnizarea unor servicii sociale care sa asigure o integrare sociala completa si stabila tuturor beneficiarilor Fundatiei.
  • Indiferent de tipul de serviciu oferit, intervenţia este centrata pe copil, pe nevoile si potentialul acestuia, urmarind in orice etapa interesul copilului.
  • Toate serviciile sociale oferite sunt centrate pe educatie si sprijin pentru absolvirea invatamantului obligatoriu, pentru pregatirea profesionala si invatarea unor deprinderi de viata independenta, considerate drept elemente absolut necesare pentru integrarea sociala si profesionala a beneficiarilor.
  • Din anul 2005, Fundatia Sfanta Macrina este acreditata de catre Directia Generala de Asistenta Sociala din cadrul Ministerului Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei, ca furnizor servicii sociale pentru urmatoarele servicii:
Centru de zi pentru copii in situatii de risc, Centru de Plasament si Locuinte Protejate pentru tineri.

Dati o mana de ajutor!
Ajutati-i sa creasca intr-un mediu sanatos.
Contributiile pentru oameni si pentru viitor sunt investitii in mai bine. Si nu sunt niciodata prea putin. Donatiile facute in contul IBAN RO44RNCB0075035224320001 BCR Sector 4 se vor transforma in educatie si grija.

Cu sprijinul dumneavoastra reusim sa aducem bucuria in sufletul copiilor.