Responsabilitate sociala
Dati o mana de ajutor!
Din respect pentru viata si din dragoste pentru copii, Centrul Medical Medsana a initiat in anul 1998 colaborarea cu Fundatia Sfanta Macrina. Am fost intotdeauna aproape de copii, oferindu-le sprijin material si spiritual. Veghem continuu asupra starii lor de sanatate, oferindu-le gratuit servicii medicale la cele mai ridicate standarde.

Am trecut din planul sentimentelor in plan material, contribuind la construirea unui spatiu de locuit modern, care sa le permita o dezvoltare armonioasa.

Fundatia Sfanta Macrina este o organizatie neguvernamentala, infiintata in anul 1996.

Scopul statutar al Fundatiei il constituie integrarea sociala a copiilor si tinerilor dezavantajati social, prin furnizarea unor servicii sociale care sa asigure o integrare sociala completa si stabila tuturor beneficiarilor Fundatiei.
  • Indiferent de tipul de serviciu oferit, intervenĊ£ia este centrata pe copil, pe nevoile si potentialul acestuia, urmarind in orice etapa interesul copilului.
  • Toate serviciile sociale oferite sunt centrate pe educatie si sprijin pentru absolvirea invatamantului obligatoriu, pentru pregatirea profesionala si invatarea unor deprinderi de viata independenta, considerate drept elemente absolut necesare pentru integrarea sociala si profesionala a beneficiarilor.
  • Din anul 2005, Fundatia Sfanta Macrina este acreditata de catre Directia Generala de Asistenta Sociala din cadrul Ministerului Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei, ca furnizor servicii sociale pentru urmatoarele servicii:
Centru de zi pentru copii in situatii de risc, Centru de Plasament si Locuinte Protejate pentru tineri.

Dati o mana de ajutor!
Ajutati-i sa creasca intr-un mediu sanatos.
Contributiile pentru oameni si pentru viitor sunt investitii in mai bine. Si nu sunt niciodata prea putin. Donatiile facute in contul IBAN RO44RNCB0075035224320001 BCR Sector 4 se vor transforma in educatie si grija.

Cu sprijinul dumneavoastra reusim sa aducem bucuria in sufletul copiilor.
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.