Responsabilitate sociala

Strategia Centrului Medical Medsana in ceea ce priveste responsabilitatea sociala se bazeaza pe un set de principii si standarde bine definite, incluzand responsabilitatile noastre fata de partenerii nostri - angajati, clienti, comunitate, furnizori si nu in ultimul rand impactul asupra mediului inconjurator. Medsana completeaza astfel traditia de implicare in viata comunitatii si responsabilitatea sociala manifestata la nivelul intregii organizatii din care face parte.

Ca furnizor de servicii medicale private la nivel de Bucuresti si Ploiesti, ne-am propus de-a lungul celor 15 ani de activitate participam activ la diverse proiecte care se desfasoara in comunitatea in care activam:

  • Campanie de donare de sange
  • Parteneriat cu Asociatia Williams Syndrome Romania
  • Parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii Romania
  • Campanie de educare si preventie Cancer de col uterin
  • Programul anual Job Shadow Day
  • Proiectul Fundatia Sfanta Macrina
  • Implicarea in proiecte ale Agentiei Nationale Antidrog
  • Proiecte in cadrul Ligii Studentilor in Medicina
  • Pupaza din Tei
  • Participare la congrese si evenimente

De peste 10 ani, toate acestea demonstraza excelenta in domeniul serviciilor medicale si valorile Medsana puse in slujba educatiei si stiintei, valori ce se indreapta cu succes spre pacientii si medicii din Romania.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.