Termeni si conditii

INAINTE DE A UTILIZA ACEST WEBSITE VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE PREZENTUL DOCUMENT INTITULAT "TERMENI SI CONDITII" ("DOCUMENTUL")

 

Toate drepturile de proprietate intelectuala si de autor aferente website-ului www.medsana.ro ("Site-ul") apartin in exclusivitate Societatii Medsana Bucharest Medical Center S.R.L. (str. Dr. Nanu Muscel nr. 12, sector 5, Bucuresti, C.U.I.: 10019809, nr. ORC J40/9685/1997), unitate medicala privata de sanatate in sistem ambulatoriu ("Centrul Medical Medsana"), operator de date cu caracter personal conform Notificarii Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ("A.N.S.P.D.C.P.") nr. 8566 (servicii de sanatate) si Notificarii A.N.S.P.D.C.P. nr. 38163 (supraveghere video). Acest Site este controlat si operat de Centrul Medical Medsana de la sediul sau.

Site-ul este destinat vizitatorilor Site-ului (persoane care nu au calitatea de pacienti) cat si pacientilor Centrului Medical Medsana (oricare dintre acestia denumiti "Utilizatori").

Prin accesarea Site-ului si/sau a accesarii serviciilor medicale furnizate de Centrul Medical Medsana, Utilizatorii consimt sa respecte continutul prezentului Document precum si legislatia in vigoare aplicabila in jurisdictia furnizorului de servicii.

"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate, proprietatea exclusiva a Centrului Medical Medsana si nu aveti permisiunea de a le copia sau utiliza in nicio modalitate. 

In cazul in care copiati, tipariti sau descarcati orice text sau material grafic de pe Site, o faceti sub licenta Centrului Medical Medsana actiunea fiind permisa exclusiv pentru uz personal, necomercial, non-profit, cu conditia de a nu modifica sau elimina nota privind dreptul de copyright, marca sau alte insemnari privind proprietatea intelectuala.

Tentativele de acces neautorizat la Site, incluzand dar nelimitandu-se la orice incercare de a accesa datele personale ale unui pacient, de a modifica continutul Site-ului, de a accesa Site-ul prin dispozitive sau programe automate, de a modifica structura sau de a dezasambla software-ul intr-o forma perceptibila, de a copia sau cita din continutul Site-ului fara indicarea sursei vor fi considerate tentative de fraudare a Site-ului si vor fi raportate de indata autoritatilor competente. 

Informatiile inscrise pe Site au caracter informativ si trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora in contradictie cu prezentul Document, fara acordul scris al Centrului Medical Medsana, este interzisa, fiind considerata furt de proprietate intelectuala si atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legale incidente.
  
Centrul Medical Medsana are libertatea de a gestiona informaţiile publicate pe Site, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

MODIFICARE, INTRERUPERE SAU INCETARE

Termenii si conditiile prezente pot fi modificate in orice moment, modificarile producand efecte din momentul publicarii acestora pe Site. 

In cazul in care nu sunteti sau nu mai sunteti de acord cu prezentul Document, va rugam sa nu (mai) folositi acest Site.

Centrul Medical Medsana isi rezerva dreptul de modifica, intrerupe sau de a inceta activitatea Site-ului sau a unei parti a acestuia fara vreo notificarea prealabila.

In cazul incetarii prezentului Document, fie de dumneavoastra, fie de Centrul Medical Medsana, aveti obligatia de a distruge imediat toate materialele descarcate sau obtinute prin alte metode de pe acest website, precum si toate copiile acestor materiale.

Acest Document reprezinta acordul de vointa dintre dumneavoastra si Centrul Medical Medsana, acceptat si asumat a fi respectat pentru utilizarea Site-ului si pentru a beneficia de serviciile pe care vi le ofera Centrul Medical Medsana. Prin accesarea Site-ului, agreati ca Utilizatorul trebuie sa aiba in vedere faptul ca este persoana intru totul responsabila, constienta de si care isi asuma toate actiunile sale de utilizare a Site-ului, precum si efectele aferente actiunilor sale.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.