termeni si conditii

Utilizarea site-ului
Prin accesarea site-ului www.medsana.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in jurisdictia utilizatorului.

Utilizatorii acestui site sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricind prin actualizarea prezentului site, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

Acest site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte site-uri care nu apartin SC Medsana Bucharest Medical Center SRL sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care SC Medsana Bucharest Medical Center SRL nu este raspunzatoare sub nici un aspect pentru continutul acestor site-uri si nici pentru dezvaluirea datelor dumnevoastra personale catre detinatorii acestori site-uri.

Acest site este destinat persoanelor rezidente in Romania. Pentru verificarea aplicabilitatii acestor informatii asupra cetatenilor nerezidenti, contactati sediul central SC Medsana Bucharest Medical Center SRL.

Atunci cand intrati in contact cu noi, prin orice mijloc, cand vizitati si navigati pe site-ul nostru, prin telefon, etc. SC Medsana Bucharest Medical Center SRL inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de dvs.
Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale. SC Medsana Bucharest Medical Center SRL nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor personale comunicate de catre dumnevoastra.

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
In toate situatiile dumneavoastra aveti dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege.

Observatie: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la http://www.dataprotection.ro/

SC Medsana Bucharest Medical Center SRL isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.