Athens Medical Group este cel mai mare furnizor de asistenta medicala din SE Europei, oferind servicii medicale de inalta calitate, certificate international, de peste 32 de ani.
8
spitale
ultramoderne
80.000
de pacienti
spitalizati anual
500.000
de pacienti
in regim ambulator anual
20.000
de check-up-uri
anual
8.500
de pacienti internationali
spitalizati anual
27.000
de pacienti internationali
in regim ambulator anual
Anual, peste 35.000 de pacienti internationali utilizeaza cu incredere serviciile Athens Medical Center. Medici cu inalta calificare si experienta indelungata in Europa si SUA ofera servicii medicale centrate pe cerintele pacientului folosind tehnologie medicala de ultima generatie in centre ultra moderne.
SERVICII INTERNATIONAL PATIENT DEPARTMENT
  • Consiliere personalizata VIP 24/7 fara costuri suplimentare
  • Coordonarea serviciilor si procedurilor medicale
  • Servicii de traducere oferite de personal multilingv (vorbitori nativi)
  • Organizarea cazarii pentru pacienti si familiile acestora
  • Servicii online pentru pacienti (Electronic patient services) www.myAMG.gr
  • Colaborari cu companii internationale de asigurari
Obtine Health Passport
Toate serviciile medicale aferente cardului Health Passport sunt furnizate exclusiv pe teritoriul Greciei, in unitatile medicale apartinand Athens Medical Group (AMG). AMG isi asuma in totalitate oferta de servicii si furnizarea acestora, Medsana nevand nicio raspundere in acest sens.
*Sunt de acord ca datele din formularul de mai sus sa fie transmise catre Athens Medical Group in vederea activarii cardului de beneficii Health Passport. Citeste termenii si conditiile
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
 
Centre
de Excelenta
Chirurgie robotica, Chirurgie generala, Bariatrie, Ortopedie-Microchirurgie
Proceduri medicale de ultima generatie
Cardiologie interventionala, Chirurgie cardiovasculara, Neuroradiologie interventionala, Neurochirurgie, Oncologie, Chirurgie plastica
Medici
cu inalta calificare
cu experienta practica extinsa in SUA si Europa
Servicii medicale centrate pe pacient si calitate inalta
respectand cele mai stricte ghiduri si certificari medicale internationale
Tehnologie medicala
de ultima generatie
in facilitati ultra-moderne si prietenoase
Colaborari
internationale
cu Asklepios Kliniken, MD Anderson Cancer Center, IFSO, FESSH, FIMS, IASGO, Breast Centers Network, GE, RCOG, Joimax GmbH si altele
Centre de Excelenta
Chirurgie robotica, Chirurgie generala, Bariatrie, Ortopedie-Microchirurgie
Proceduri medicale de ultima generatie
Cardiologie interventionala, Chirurgie cardiovasculara, Neuroradiologie interventionala, Neurochirurgie, Oncologie, Chirurgie plastica
Medici cu inalta calificare
Cu experienta practica extinsa in SUA si Europa
Servicii medicale centrate pe pacient si calitate inalta
respectand cele mai stricte ghiduri si certificari medicale internationale
Tehnologie medicala de ultima generatie
In facilitati ultra-moderne si prietenoase
Colaborari internationale
Cu Asklepios Kliniken, MD Anderson Cancer Center, IFSO, FESSH, FIMS, IASGO, Breast Centers Network, GE, RCOG, Joimax GmbH si altele
HEALTH PASSPORT PENTRU PACIENTII MEDSANA
(abonati si posesori de carduri de fidelitate)
Athens Medical Group (AMG) este cel mai mare furnizor de servicii medicale din zona Balcanilor de peste 32 de ani.

Centrul Medical Medsana, subsidiara a AMG, ofera in Romania servicii medicale de inalta calitate de peste 20 de ani, continuand astfel o lunga serie de colaborari bazate pe valori traditionale si respect dintre cele doua tari.

AMG si Medsana lanseaza programul Health Passport, un set de beneficii care ofera servicii integrate de asistenta medicala in spitalele ultra moderne ale Athens Medical Group din Atena si Salonic.

HEALTH PASSPORT va ofera doua seturi de beneficii, care acopera atat cazuri de urgenta, cat si vizite programate sau tratamente in spitalele AMG, 365 de zile pe an.
Health Passport Athens Medical Group ofera urmatoarele doua categorii de beneficii
A. Cand sunteti in Grecia
24/7 servicii medicale de urgenta
Consultatii medicale oferite de medicii departamentului de urgenta GRATUIT*
Internist, Cardiolog, Ortoped, Chirurg, Pediatru, 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an
*Serviciile se acorda in toate unitatile medicale ale AMG, cu exceptia serviciilor de pediatrie si chirurgie pediatrica care se pot efectua doar in Athens Medical Center (din Atena) si European Interbalkan Medical Center (din Salonic).
Servicii de urgenta in ambulatoriu (EMS - Emergency Services), GRATUIT**
In cazul transportului la spital si al internarii de urgenta. De retinut - serviciul EMS este singurul de acest tip din Grecia certificat ISO 9001:2015 (Standard de Calitate)
**Serviciile in ambulatoriu se acorda gratuit numai in cazuri de urgenta medicala care necesita, cumulativ, transportul la spital si internarea pacientului. In cazul in care pacientul, desi transportat la spital, este restabilizat, iar internarea nu este necesara, nu se acorda gratuitate (ci doar reducere de pana la 25%) . De asemenea, transportul cu ambulanta este gratuit daca transferul la spital se face pe raza teritoriala a regiunilor Attica si Thessaloniki si, conform celor mentionate mai sus, dupa evaluarea pacientului, acesta este internat in spitalele AMG din Atena si Salonic. Daca, in cele din urma, pacientul nu are nevoie de spitalizare, nu se aplica gratuitate pentru transportul cu ambulanta. Serviciul de ambulanta gratuit nu include transportul pacientului la alte unitati medicale care nu apartin AMG.
Pana la 25% reducere pentru toate celelalte servicii disponibile in sistem ambulatoriu
Servicii de spitalizare cu 10% reducere
 
B. Oricand pe parcursul anului
Tratamente si interventii
chirurgicale programate
Preturi cu reducere de 10% pentru servicii medicale in numeroase specialitati*, precum:
Chirurgie robotica, Ortopedie, Cardiologie Interventionala, Chirurgie Cardiovasculara, Urologie, Oncologie, Ginecologie, Chirurgie Generala, Bariatrica, Chirurgie a coloanei vertebrale, Chirurgie plastica, Neurochirurgie, Neuroradiologie interventionala, Microchirurgie
*Reducerea se aplica numai pentru tratamentele si interventiile chirurgicale care se efectueaza pe baza unei programari prealabile si care nu implica urgenta.
Acces gratuit la servicii superioare de cazare in cadrul spitalelor AMG in functie de disponibilitatea saloanelor.
Serviciile medicale incluse in programul Health Passport sunt oferite conform procedurilor operationale specifice fiecarei unitati medicale Athens Medical Group.
Cele doua categorii de beneficii ale programului Health Passport se aplica inclusiv membrilor de familie ai titularilor Health Passport (sot/sotie si copii).
Pentru a beneficia de oricare dintre serviciile programului Health Passport in Grecia, titularii Health Passport sunt invitati sa sune la numarul de telefon (apeluri de urgenta) 11155, disponibil 24/7.