Infirmiera

Tipul Job-ului:

 • Full-Time

 

Clinica:

 • Medsana Ploiesti

Atributii:

 • Asigura curatenia cabinetelor, salii de asteptare, birourilor, laboratorului, toaletelor si a celorlalte spatii

 • Efectueaza zilnic curatarea suprafetelor meselor si noptierelor;

 • Pregateste patul si schimba lenjeria bolnavului

 • Efectueaza sau ajuta la efectuarea toaletei zilnice a bolnavului imobilizat, cu respectarea regulilor de igiena

 • Ajuta bolnavii deplasabili la efectuarea toaletei zilnice

 • Transporta plostile si recipientele folosite de bolnavi, asigura decontaminarea, curatirea, dezinfectia si pastrarea lor in locurile si conditiile stabilite de unitate

 • Asigura toaleta bolnavului imobilizat ori de cate ori este nevoie

 • Ajuta la pregatirea bolnavilor in vederea examinarii si supravegheaza bolnavul dupa examinare / interventie

 • Ajuta asistentul medical si brancardierul la pozitionarea bolnavului   imobilizat

 • Transporta lenjeria murdara (de pat si a bolnavilor), in containere speciale la spalatorie si o aduce curatata in containere speciale, cu respectarea circuitelor conform reglementarilor legale in vigoare

 • Executa dezinfectia zilnica a mobilierului din salon;

 • Pregateste, la indicatia asistentului medical, salonul pentru dezinfectie, ori de cate ori este necesar

 • Pregateste recipiente de colectare a materialelor sanitare, a instrumentarului de unica folosinta utilizat si asigura depozitarea si transportul lor conform Codului de procedura

 • Curata si dezinfecteaza recipientele si vasele in care a fost transportat gunoiul menajer

Aplica online pentru acest job. Trimite-ne CV-ul tau in format .doc sau .pdf
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale mai sus solicitate, cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Prelucrarea datelor cu caracter personal in scop de resurse umane CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
Nu ai ales niciun fisier
(.doc, .docx, .pdf, .odt)
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.