Informatii importante
Accesul minorilor in Clinicile Medsana
Stimati clienti,

Centrele Medicale Medsana manifesta constant un interes deosebit pentru imbunatatirea calitatii serviciilor medicale oferite si a procedurilor interne de lucru. Prin intermediul acestor proceduri ne dorim sa respectam reglementarile legale in vigoare si totodata, sa asiguram protejarea si respectarea identitatii pacientilor, confidentialitatea actului medical, viata si sanatatea clientilor nostri.

Acesta este motivul pentru care dorim sa va informam ca accesul minorilor la serviciile oferite de Centrele Medsana se face numai in prezenta parintilor sau a tutorilor legali.

Minorii nu pot accesa serviciile Centrelor Medsana in mod individual sau insotiti de persoane care nu au responsabilitate legala in privinta minorului.In functie de starea medicala a copilului, se impune in unele cazuri executarea unor manevre medicale specifice, tratamente sau transport de urgenta la o unitate spitaliceasca. Acestea se efectueaza numai cu acordul parintilor sau tutorilor legali si nu pot fi lasate la latitudinea minorului sau a unei terte persoane, fara responsabilitate decizionala sau juridica.

In lipsa acordului parintilor sau tutorilor legali, SC Medsana Bucharest Medical Center SRL nu isi poate asuma nicio responsabilitate sau risc referitoare la:
  • divulgarea datelor confidentiale din fisa medicala a minorilor
  • neintelegerea indicatiilor medicului
  • neintelegerea diagnosticului si a planului de urmarire a cazului medical de catre terte persoane
  • implicatiile pe care le pot avea cele de mai sus asupra sanatatii copilului
Conform prevederilor legale in vigoare si procedurilor interne de lucru ale Centrelor Medsana, exista anumite investigatii si manevre medicale care se efectueaza numai cu consimtamantul scris al pacientului. Spre exemplu, examinarea radiologica, care presupune expunere la radiatii, se efectueaza numai cu acordul scris al pacientului, respectiv acordul parintelui sau al tutorelui legal in cazul minorilor. In cazul in care nu se poate indeplini aceasta conditie, examinarea nu se poate efectua.

Centrele Medsana au agreat sa accepte imputerniciri din partea parintilor pentru insotitorii minorilor numai in situatii particulare exceptionale impuse de starea de sanatate a copilului si imposibilitatea temporara a unuia din parinti de a fi prezent la consultatiile/tratamentele sau manevrele medicale efectuate in cadrul Centrelor Medsana.

Sanatatea abonatilor nostri este o prioritate pentru noi, insa cooperarea si sprijinul dumneavoastra sunt foarte importante pentru a evita situatii limita, ce ar putea sa creeze disconfort sau chiar prejudicii grave dumneavoastra, copilului sau institutiei noastre.

Centrele Medicale Medsana va multumesc pentru intelegere si pentru sprijinul pe care ni-l acordati in aceste demersuri, prin intermediul carora putem ramane fideli crezului nostru “respect pentru viata”.

Cu cele mai bune ganduri,
Echipa Medsana
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.