Parerea dumneavoastra

Obiectivul nostru este sa imbunatatim constant serviciile pe care le oferim pacientilor nostri iar parerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. In acest sens va rugam sa ne trimiteti sugestiile dumneavoastra cu privire la serviciile oferite in centrele noastre completand chestionarul de mai jos.

Satisfactie generala
Cum apreciati ambientul clinicilor Medsana?
Cum apreciati timpul de asteptare in sala inainte de accesarea serviciului medical pentru care ati fost programat?
Cum apreciati raportul calitate - pret in ceea ce priveste serviciile medicale oferite de Centrul Medical Medsana (consultatii, analize si investigatii de laborator)?
Ati recomanda Medsana unui cunoscut (prieten, ruda, coleg de serviciu)?
Intentionati sa apelati si pe viitor la serviciile noastre?
Profesionalism personal medical si administrativ
Cum apreciati prestatia medicilor Medsana?
Sunteti multumit(a) de informatiile si detaliile primite de la personalul administrativ din salile de asteptare si de la ghiseele clinicilor Medsana?
Sunteti multumit (a) de felul in care personalul administrativ Medsana v-a comunicat aspectele privind recoltarea analizelor de laborator si comunicarea rezultatelor?
Va rugam sa evaluati promptitudinea cu care se efectueaza programarile la medic.
Laborator analize
Cum apreciati calitatea serviciilor medicale de laborator?
Sunteti multumit(a) de modul in care ati fost tratata de personalul mediu de la recoltare analize medicale si ginecologie?
Va rugam sa ne dati cateva sugestii pentru imbunatirea serviciilor medicale paraclinice oferite de Centrul Medical Medsana
Date de contact
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..


Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.