parerea dumneavoastra

Obiectivul nostru este sa imbunatatim constant serviciile pe care le oferim pacientilor nostri iar parerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. In acest sens va rugam sa ne trimiteti sugestiile dumneavoastra cu privire la serviciile oferite in centrele noastre completand chestionarul de mai jos.

Satisfactie generala
Cum apreciati ambientul clinicilor Medsana?
Cum apreciati timpul de asteptare in sala inainte de accesarea serviciului medical pentru care ati fost programat?
Cum apreciati raportul calitate - pret in ceea ce priveste serviciile medicale oferite de Centrul Medical Medsana (consultatii, analize si investigatii de laborator)?
Ati recomanda Medsana unui cunoscut (prieten, ruda, coleg de serviciu)?
Intentionati sa apelati si pe viitor la serviciile noastre?
Profesionalism personal medical si administrativ
Cum apreciati prestatia medicilor Medsana?
Sunteti multumit(a) de informatiile si detaliile primite de la personalul administrativ din salile de asteptare si de la ghiseele clinicilor Medsana?
Sunteti multumit (a) de felul in care personalul administrativ Medsana v-a comunicat aspectele privind recoltarea analizelor de laborator si comunicarea rezultatelor?
Va rugam sa evaluati promptitudinea cu care se efectueaza programarile la medic.
Laborator analize
Cum apreciati calitatea serviciilor medicale de laborator?
Sunteti multumit(a) de modul in care ati fost tratata de personalul mediu de la recoltare analize medicale si ginecologie?
Va rugam sa ne dati cateva sugestii pentru imbunatirea serviciilor medicale paraclinice oferite de Centrul Medical Medsana
Date de contact