20 de ani – 20 de specialisti medicali – 20 de evaluari gratuite

Excelenta, dedicare si servicii medicale la cele mai inalte standarde. Acestia sunt pilonii pe care am construit an de an, avand mereu ca prioritate sanatatea dumneavoastra. Ne-am propus sa fim mereu cu un pas inainte, sa va oferim solutii de ultima generatie si acces la specialisti de renume.

Sarbatorim 20 de ani dedicati sanatatii dumneavoastra printr-un program special, realizat alaturi de grupul medical nr.1 din Grecia. Athens Medical Group si Medsana, subsidiara a grupului, va ofera pe parcursul urmatoarelor luni ocazia de a consulta specialisti medicali de rang international.

*20 de specialisti de top, acoperind o plaja larga de arii medicale, vor veni pentru prima oara in Romania pentru a oferi gratuit evaluari medicale si servicii second opinion exclusiv pacientilor Medsana. In total 400 de evaluari gratuite.

Primul oaspete ce ne va trece pragul este Dr. Georgios I. Papaioannou, MD, MPH, FACC, cardiolog interventionist, Director al Departamentului de cardiologie Interventionala din cadrul Athens Medical Group. Doctor Papaioannou este un pionier in ceea ce priveste chirurgia interventionala, fiind un expert in angioplastia arterelor periferice, utilizand doar stent-uri de ultima generatie. Este de asemenea unul dintre putinii doctori din Balkani ce poate realiza cu succes procedura TAVI (Transcatheter Aortic Valve Implementation).
Puteti citi CV-ul complet aici: http://athensmedicalgroup.com/content/georgios-i-papaioannou-md-mph-ιnterventional-cardiologist

Acesta va fi disponibil pentru evaluari medicale si second opinion in chirurgie cardiovasculara in ziua de luni, 3 iulie 2017, exclusiv la centrul Medsana Primaverii (Bd. Primaverii Nr. 9, Sector 1, Bucuresti).

Programati-va acum la numarul de telefon 0755.074.602 pentru a beneficia de una din cele 20 de evaluari gratuite.

Programarile se fac in limita locurilor disponibile si in functie de evaluarea cazului medical.

 

 

DETALII EVENIMENT