Asigura-te ca e totul bine. Testul fetal non-stress disponibil acum in Centrul Medical Medsana

In clincile Medsana se poate efectua testul fetal non-stress (cardiotocograma), un test simplu, neinvaziv, efectuat in timpul sarcinii, dupa saptamana 28.

Cardiotocograma este denumita si test „non-stres“ deoarece efectuarea sa nu supune fatul vreunui stres. Testul implica atasarea unei centuri in jurul abdomenului mamei pentru a masura rata batailor inimii fetale si a alteia pentru masurarea contractiilor.

Acest test se recomanda mai ales in cazul in care:

  • Aveti diabet zaharat care este tratat cu medicamente, hipertensiune arteriala sau o alta afectiune medicala care ar putea afecta sarcina.
  • Aveti hipertensiune gestationala.
  • Copilul dvs. pare sa fie mic decat media sau nu creste in mod corespunzator.
  • Copilul dvs. este mai putin activ decat in mod normal.
  • Aveti lichid amniotic prea mult sau prea putin.
  • Ati depasit data nasterii si medicul dumneavoastra doreste sa vada modul in care copilul se prezinta in uter.
DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE
  • Ati pierdut anterior un copil in a doua jumatate a sarcinii, pentru un motiv necunoscut sau din cauza unei probleme care s-ar putea intampla din nou in aceasta sarcina. In acest caz, testarea non-stress poate incepe chiar mai curand de 28 de saptamani.
  • Aveti o problema medicala care poate pune in pericol sanatatea copilului dumneavoastra.
  • Copilul dvs. a fost diagnosticat cu o afectiune care necesita monitorizare.

Pentru informatii suplimentare si programari va stam la dispozitie la numerele de telefon: 021-9607 sau la adresa de e-mail programari@medsana.ro.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.