Medsana - Genesis - Centru de medicina materno-fetala si fertilizare in vitro

Athens Medical Group si Genesis Athens lanseaza in Bucuresti noua clinica ultramoderna Μedsana - Genesis Athens. Aceasta clinica este rezultatul colaborarii dintre Medsana, filiala locala a Athens Medical Group si clinica Genesis Athens. Prin acest nou parteneriat se marcheaza o noua era in furnizarea de servicii medicale de ginecologie si FIV in Romania si, in acelasi timp, este consolidata prezenta Athens Medical Group pe piata locala, unde deja opereaza 3 Centre Medicale Medsana, in Bucuresti si Ploiesti.

Noul centru Μedsana - Genesis Athens va ingloba doua clinici care vor furniza intreaga gama de servicii medicale din sfera ginecologiei si servicii de reproducere umana asistata. Mai specific, serviciile Medsana - Genesis Athens includ interventii chirurgicale, teste de diagnostic, servicii de spitalizare de zi, precum si servicii de fertilizare in vitro si de reproducere umana asistata. Noua miscare antreprenoriala a Athens Medical Group, de care apartine Centrul Medical Medsana, realizata in parteneriat cu clinica Genesis Athens, vine sa acopere lipsurile existente pe piata romaneasca prin integrarea inaltei tehnologii de care dispun si care include inovatii medicale importante.

Clinica Μedsana - Genesis Athens a fost inaugurata de Virgil, primul copil care s-a nascut in anul 1998, prin metoda fertilizarii in vitro, efectuata in sectorul medical privat din Romania, prin colaborarea Medsana cu Dr.Konstantinos Pantos. Inaugurarea a fost onorata prin prezenta unor reprezentanti ai clasei politice si academice din Romania, care au subliniat importanta acestei noi investitii dar si faptul ca Medsana - Genesis Athens deschide o noua pagina in ceea ce priveste serviciile medicale din aceasta tara.

"Inaugurarea clinicii Medsana - Genesis Athens coincide cu implinirea a 20 de ani de la deschiderea primei clinici Medsana in România. In paralel marcheaza inceputul extinderii noastre pe piata locala prin infiintarea unor centre specializate care vor furniza servicii de inalt nivel si care vor crea valoare adaugata pentru tara si pentru oamenii din Romania", a declarat CEO al Athens Medical Group, Dr.Vassili Apostolopoulos, in cadrul evenimentului de prezentare a noii clinici.

"Este o clinica ultramoderna care a fost proiectata conform celor mai stricte standarde internationale ce sunt deja implementate in spitale de top din toata lumea", a subliniat Dr.Konstantinos Pantos, Director al Genesis Athens, adaugand: "Obiectivul nostru este sa oferim un nou impuls turismului medical si in acelasi timp sa evidentiem contributia Greciei in domeniul sensibil al formarii cadrelor medicale in probleme de fertilizare in vitro. Deja, prin acordurile care au fost incheiate cu Universitati din alte state, programele noastre de formare au depasit granitele Greciei".

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana