Medsana - Genesis - Centru de medicina materno-fetala si fertilizare in vitro

Athens Medical Group si Genesis Athens lanseaza in Bucuresti noua clinica ultramoderna Μedsana - Genesis Athens. Aceasta clinica este rezultatul colaborarii dintre Medsana, filiala locala a Athens Medical Group si clinica Genesis Athens. Prin acest nou parteneriat se marcheaza o noua era in furnizarea de servicii medicale de ginecologie si FIV in Romania si, in acelasi timp, este consolidata prezenta Athens Medical Group pe piata locala, unde deja opereaza 3 Centre Medicale Medsana, in Bucuresti si Ploiesti.

Noul centru Μedsana - Genesis Athens va ingloba doua clinici care vor furniza intreaga gama de servicii medicale din sfera ginecologiei si servicii de reproducere umana asistata. Mai specific, serviciile Medsana - Genesis Athens includ interventii chirurgicale, teste de diagnostic, servicii de spitalizare de zi, precum si servicii de fertilizare in vitro si de reproducere umana asistata. Noua miscare antreprenoriala a Athens Medical Group, de care apartine Centrul Medical Medsana, realizata in parteneriat cu clinica Genesis Athens, vine sa acopere lipsurile existente pe piata romaneasca prin integrarea inaltei tehnologii de care dispun si care include inovatii medicale importante.

Clinica Μedsana - Genesis Athens a fost inaugurata de Virgil, primul copil care s-a nascut in anul 1998, prin metoda fertilizarii in vitro, efectuata in sectorul medical privat din Romania, prin colaborarea Medsana cu Dr.Konstantinos Pantos. Inaugurarea a fost onorata prin prezenta unor reprezentanti ai clasei politice si academice din Romania, care au subliniat importanta acestei noi investitii dar si faptul ca Medsana - Genesis Athens deschide o noua pagina in ceea ce priveste serviciile medicale din aceasta tara.

"Inaugurarea clinicii Medsana - Genesis Athens coincide cu implinirea a 20 de ani de la deschiderea primei clinici Medsana in România. In paralel marcheaza inceputul extinderii noastre pe piata locala prin infiintarea unor centre specializate care vor furniza servicii de inalt nivel si care vor crea valoare adaugata pentru tara si pentru oamenii din Romania", a declarat CEO al Athens Medical Group, Dr.Vassili Apostolopoulos, in cadrul evenimentului de prezentare a noii clinici.

"Este o clinica ultramoderna care a fost proiectata conform celor mai stricte standarde internationale ce sunt deja implementate in spitale de top din toata lumea", a subliniat Dr.Konstantinos Pantos, Director al Genesis Athens, adaugand: "Obiectivul nostru este sa oferim un nou impuls turismului medical si in acelasi timp sa evidentiem contributia Greciei in domeniul sensibil al formarii cadrelor medicale in probleme de fertilizare in vitro. Deja, prin acordurile care au fost incheiate cu Universitati din alte state, programele noastre de formare au depasit granitele Greciei".

DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.