Centrul Medical Medsana incheie un parteneriat cu Alpha Bank

Ne face placere sa va anuntam ca incepand cu data de 1 iulie 2011 Centrul Medical Medsana incheie un parteneriat cu Alpha Bank prin care titularii/ detinatorii de carduri emise de Alpha Bank vor beneficia de reduceri de pret si pachete personalizate de servicii medicale in cadrul clinicilor Medsana din Bucuresti si Ploiesti.

Aici gasiti lista beneficiilor medicale acordate clientilor Alpha Bank care achita cu cardul de credit Visa Gold contravaloarea serviciilor oferite de Medsana.

Clientii titulari/ detinatori de card-uri emise de Alpha Bank, altele decat cardurile de credit Visa Gold, vor beneficia de o reducere de 10% la serviciile medicale* efectuate in Clinicile Medsana.

Pentru programari si informatii suplimentare legate de beneficiile medicale acordate clientilor Alpha Bank, va stam la dispozitie la numarul de telefon special dedicat 0733.337.888 (L-V intre orele 09.00 - 17.00).

*reducerea de 10% mentionata nu se aplica la urmatoarele servicii medicale oferite de Centrul Medical Medsana: servicii de vaccinare, tratamente dermatologice cu Dysport si testari genetice.

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana