Centrul Medical Medsana lanseaza abonamente pentru persoane fizice

Centrul Medical Medsana lanseaza trei tipuri de abonamente pentru persoane fizice - adulti (Medsana Life si Medsana Basic) si copii (Medsana ChildCare) - care vor fi disponibile in toate clinicile incepand cu 25 noiembrie.

„Lansam aceste abonamente pentru a raspunde solicitarilor clientilor nostri care ne sunt alaturi de 15 ani. Astfel, le oferim posibilitatea de a beneficia in clinicile noastre de o gama complexa si completa de servicii medicale la standarde inalte, la preturi corecte. Cand am gandit aceste tipuri de abonamente am tinut cont de nevoile de profilaxie si tratament ale adultilor si copiilor, pornind atat de la statistici interne si opinia echipei noastre medicale, cat si de la asteptarile clientilor verificate prin studii”, declara Vassilis Chaniotis, Directorul General al Centrului Medical Medsana.

“Abonamentele oferite de Centrul Medical Medsana raspund celor doua tipuri de nevoi: rezolvarea unor situatii medicale punctuale si mentinerea starii de sanatate prin preventie. Astfel, am inclus pe langa serviciile care raspund unor nevoi precise, atat acces nelimitat la consultatii de specialitate, cat si un control anual preventiv care cuprinde investigatii si analize de laborator, deoarece credem cu tarie ca este mai bine sa prevenim decat sa tratam. Pentru copii oferim un singur tip de abonament indiferent de varsta, un abonament complex si complet, deoarece dorim sa fim alaturi de copiii pacientilor nostri inca de la nastere si sa ii ajutam fie sanatosi”, declara Dr. Anca Popa, medic primar obstetrica-ginecologie, Directorul Medical al Centrului Medical Medsana.

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana