Extindem echipa medicala specializata in domeniul oftalmologiei din clinicile Medsana

 

Dr. Ioana - Cristina Coman, medic specialist oftalmologie, se alatura echipei medicale din clincile Medsana. Dr. Coman efectueaza consultatii si investigatii de specialitate, oftalmologie, in clinicile Medsana Cotroceni si Primaverii dupa urmatorul program:

Clinica Medsana Cotroceni
Joi: 08.00 - 10.00; 13.00 - 15.00
Sambata: 09.00 - 12.00 (alternativ Cotroceni/ Primaverii)

Clinica Medsana Primaverii
Luni: 16.00 - 20.00
Sambata: 09.00 - 12.00 (alternativ Cotroceni/ Primaverii)

Doamna Dr. Coman este in prezent doctorand - Farmacologie clinica - in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila" din Bucuresti si activeaza ca medic specialist in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta, Bucuresti.

Are participari la cursuri si congrese medicale de specialitate atat in tara, cat si in strainatate, fiind si co-autor al unor lucrari stiintifice pe diverse teme din domeniul oftalmologiei. A absovit cursuri de specializare in patologia corneei, chirurgia cataractei, refractia oculara si adaptarea lentilelor de contact moi.

Este membru al Societatii Romane de Oftalmologie si al Societaii Europene de Cataracta si Chirurgie Refractiva.

PROGRAMEAZA-TE

 

Dr. Silvia Guci, medic specialist oftalmologie, se alatura echipei Medsana si efectueaza consultatii si investigatii de specialitate, oftalmologie, in clinica Medsana Cotroceni dupa urmatorul program:

Luni: 15.00 - 20.00
Miercuri: 08.00 - 14.00
Vineri: 14.00 - 18.00

Dr. Guci a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie "Ovidius" din Constanta in anul 2008; a activat ca medic rezident in cadrul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologie Bucuresti, ulterior devenind medic specialist oftalmolog.

A participat la cursuri si congrese medicale de specialitate, atat in tara, cat si in strainatate in urmatoarele domenii: cataracta si chirurgie refractiva, chirurgie oculoplastica, chirurgie vitroretiniana, prescriere si adaptare lentile de contact pentru pacientii cu astigmatism si nevoi speciale, tomografie in coerenta optica (OCT).

Este membru al Societatii Romane de Chirurgie Oculoplastica si al Societatii Romane de Oftalmologie.

PROGRAMEAZA-TE

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana