Extindem echipa medicala specializata in domeniul oftalmologiei din clinicile Medsana

 

Dr. Ioana - Cristina Coman, medic specialist oftalmologie, se alatura echipei medicale din clincile Medsana. Dr. Coman efectueaza consultatii si investigatii de specialitate, oftalmologie, in clinicile Medsana Cotroceni si Primaverii dupa urmatorul program:

Clinica Medsana Cotroceni
Joi: 08.00 - 10.00; 13.00 - 15.00
Sambata: 09.00 - 12.00 (alternativ Cotroceni/ Primaverii)

Clinica Medsana Primaverii
Luni: 16.00 - 20.00
Sambata: 09.00 - 12.00 (alternativ Cotroceni/ Primaverii)

Doamna Dr. Coman este in prezent doctorand - Farmacologie clinica - in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila" din Bucuresti si activeaza ca medic specialist in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta, Bucuresti.

Are participari la cursuri si congrese medicale de specialitate atat in tara, cat si in strainatate, fiind si co-autor al unor lucrari stiintifice pe diverse teme din domeniul oftalmologiei. A absovit cursuri de specializare in patologia corneei, chirurgia cataractei, refractia oculara si adaptarea lentilelor de contact moi.

Este membru al Societatii Romane de Oftalmologie si al Societaii Europene de Cataracta si Chirurgie Refractiva.

PROGRAMEAZA-TE

 

Dr. Silvia Guci, medic specialist oftalmologie, se alatura echipei Medsana si efectueaza consultatii si investigatii de specialitate, oftalmologie, in clinica Medsana Cotroceni dupa urmatorul program:

Luni: 15.00 - 20.00
Miercuri: 08.00 - 14.00
Vineri: 14.00 - 18.00

Dr. Guci a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie "Ovidius" din Constanta in anul 2008; a activat ca medic rezident in cadrul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologie Bucuresti, ulterior devenind medic specialist oftalmolog.

A participat la cursuri si congrese medicale de specialitate, atat in tara, cat si in strainatate in urmatoarele domenii: cataracta si chirurgie refractiva, chirurgie oculoplastica, chirurgie vitroretiniana, prescriere si adaptare lentile de contact pentru pacientii cu astigmatism si nevoi speciale, tomografie in coerenta optica (OCT).

Este membru al Societatii Romane de Chirurgie Oculoplastica si al Societatii Romane de Oftalmologie.

PROGRAMEAZA-TE

DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.