Consultatii de urologie acordate de domnul Dr. Vakalidis Konstantinos in cadrul Clinicilor Medsana

 

Dl. Dr. Vakalidis Konstantinos, medic specialist urolog si androlog, doctor in medicina, acorda consultatii de specialitate in cadrul Clinicilor Medsana.

 

 

 

 

 

 

VINERI, 3 MAI 2019:
- 8:00 - 14:00 - Clinica Medsana Genesis
- 17:00 - 20:00 - Clinica Medsana Cotroceni

LUNI, 6 MAI 2019:
- 9:00 - 13:00 - Clinica Medsana Cotroceni
- 16:00 - 18:00 - Clinica Medsana Genesis

MARTI, 7 MAI 2019:
- 9:00 - 13:00 - Clinica Medsana Primaverii
- 16:00 - 18:00 - Clinica Medsana Genesis

 

 

Consultul de specialitate alaturi de investigatiile imagistice specifice si testele de laborator ajuta la diagnosticarea unei game largi de afectiuni urologice cum ar fi:

  • Hematurie (urinarea cu sange)
  • Incontinenta urinara la barbati/femei
  • Infectii urinare
  • Fimoza
  • Afectiuni ale testiculelor
  • Cancer de prostata
  • Afectiuni ale prostatei
  • Afectiuni ale vezicii urinare
  • Afectiuni ale rinichilor (litiaza renala, colica renala)
DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE

 

In prezent, domnul Vakalidis Konstantinos este medic urolog in cadrul Centrului Medical Interbalkan din Salonic (spital din Grupul Athens Medical Center) si conducatorul echipei de urologi din cadrul Departamentului de Chirurgie a Spitalului "Sfantul Luca" din Salonic.

Absolvent al Facultatii de Medicina din Grecia, Dr. Vakalidis este autorul a zeci de articole publicate in reviste de specialitate din Grecia si din strainatate si a unui mare numar de comunicari stiintifice la diferite congrese din Grecia si din strainatate. Este specialist in andrologie, in laparoscopie si tehnici chirurgicale neinvazive de tratare a bolilor sistemului urogenital.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.