Dl. Dr. Christos Pappas, medic specialist obstetrica - ginecologie, acorda consultatii in probleme de infertilitate

Ne face placere sa va anuntam ca sambata, 1 februarie, domnul doctor Christos Pappas, medic specialist obstetrica – ginecologie, cu supraspecializare in infertilitate si tehnici de reproducere umana asistata, acorda consultatii in clinica Medsana Primaverii pentru cuplurile care se confrunta cu probleme de fertilitate.

Dl Dr. Pappas este coordonatorul Centrului de Infertilitate FIVI din cadrul spitalului Interbalkan Medical Center, care face parte din Grupul Medsana.

 

 

DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE

FIVI este cel mai nou si modern centru medical specializat in servicii de fertilitate din Europa care ofera toate solutiile de fertilizare in vitro disponibile in acest moment la nivel mondial, o parte dintre acestea nefiind accesibile in Romania. Echipa de specialisti (personal medical si embriologi) care isi desfasoara acum activitatea in cadrul FIVI are o experienta deosebita in tehnici de reproducere umana asistata, realizand impreuna peste 35.000 de proceduri medicale de succes.

Dr. Christos Pappas are o vasta experienta in infertilitate, chirurgie laparoscopica, uroginecologie, colposcopie si patologie a colului uterin, este doctor in medicina si are un masterat in biotehnologie si embriologie in domeniul reproducerii umane asistate.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.