Doctor Natalia Patrascu, medic specialist cardiologie

 

Va informam ca incepand din luna august 2019 se alatura echipei Medsana Doamna Doctor Natalia Patrascu, medic specialist cardiologie, Doctor in Stiinte Medicale, care acorda consultatii si efectueaza investigatii medicale de specialitate in clinica:

Medsana Cotroceni:

Marti: 09.00 - 13.00

Miercuri: 17.30 - 20.00

 

Doamna Doctor Patrascu a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti si in prezent isi desfasoara activitatea in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti, sectia Cardiologie. Are competente in ecocardiografie esofagiana, ecocardiografie speciala si ecografie vasculara, avand o vasta experienta clinica. Este membru al Societatii Romane de Cardiologie si al Societatii Europene de Cardiologie, avand numeroase participari la conferinte nationale si internationale din tara si 

si din strainatate, unde a sustinut prezentari de specialitate; de asemenea, este implicata in realizarea de proiecte si studii clinice, publicate in reviste internationale de prestigiu.

Doamna Doctor Patrascu are ca domeniu special de interes si expertiza bolile cardiovasculare in sarcina fiind initiator al unui studiu prospectiv de cercetare personala asupra functiei cardiace in hipertensiunea gestationala. Are o deosebita experienta in domeniul bolilor cardiovasculare in sarcina: hipertensiune/ preeclampsie, aritmii, boli cardiace congenitale, vulvopatii, tromboembolism si trombofilia gravidei.


Pentru informatii suplimentare si programari la doamna doctor Natalia Patrascu va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 021-9607/021-4087800 sau sa ne scrieti la adresa de e-mail programari@medsana.ro.

DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.