Dr. Achilles Ploumidis, medic specialist chirurgie robotica urologica acorda consultatii gratuite la Medsana Cotroceni

In data de 20 februarie 2019 Dr. Achilles Ploumidis, medic specialist chirurgie robotica urologica, ofera GRATUIT servicii de Second Opinion, consultatii si evaluari privind oportunitatea unor interventii chirurgicale minim invazive urologice sau uro-ginecologice folosind tehnologia robotica. Aceste interventii se realizeaza in cadrul spitalului Athens Medical Center din Atena.

 

Dr. Achilles Ploumidis, medic specialist chirurgie robotica urologica, ofera GRATUIT servicii de Second Opinion, consultatii si evaluari privind oportunitatea unor interventii chirurgicale minim invazive urologice sau uro-ginecologice folosind tehnologia robotica. Aceste interventii se realizeaza in cadrul spitalului Athens Medical Center din Atena. Programul de consultatii va fi comunicat in functie de disponibilitatea domnului Doctor.

CUI NE ADRESAM?
Consultatiile gratuite din Clinica Medsana Cotroceni se adreseaza pacientilor diagnosticati cu afectiuni ale:

 • PROSTATEI: tumora / cancer prostata
 • RINICHILOR: tumora / cancer rinichi
 • VEZICII URINARE: tumora / cancer vezica urinara
 • URETREI


Chirurgie robotica - Beneficii pentru pacienti

 • Durere redusa
 • Risc mai mic de infectii sau complicatii
 • Pierdere de sange redusa
 • Durata de spitalizare redusa
 • Mai putine cicatrici datorita inciziilor mai mici
 • Convalescenta mai usoara si intoarcerea mai rapida la activitatile de zi cu zi

 

DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE

Dr. Achiles Ploumidis a absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii din Atena, specialitatea urologie, urmand apoi cursuri de specializare in Urologie Pediatrica, Uro - ginecologie, Chirurgie Minim Invaziva, Chirurgie Robotica si Tele-chirurgie in Grecia, Suedia, Belgia, Franta, Serbia.

In prezent este Profesor la Facultatea de Medicina a Universitatii din Atena in cadrului Master-ului “Chirurgie minim Invaziva, Chirurgie Robotica si Tele-chirurgie”, fiind responsabil de instruirea practica a medicilor care doresc sa se specializeze in chirurgie robotica.

Din anul 2016 este coordonatorul unui program prin care instruieste lunar medici specialisti din Romania si Cipru in domeniul Chirurgiei Robotice, fiind un specialist recunoscut la nivel mondial in acest domeniu.

Este implicat in elaborarea de studii clinice pentru cancerul de prostata si de vezica urinara, hiperplazia benigna prostatica si chirurgie robotica atat in Grecia, cat si in strainatate.

Este recunoscut ca pionier in domeniul chirurgiei robotice urologice si urogenitale efectuand interventii minim invazive ca:

 • Ureteroliza laparoscopica pentru gestionarea obstructiei ureterale datorata fibrozei retroperitoneale
 • Nefrectomie dreapta partiala si colecistectomie – procedura combinata realizata prin chirurgie robotica
 • Litotripsia cu laser Holmium pentru managementul calculilor renali
 • Chirurgia prolapsului uterin sau al boltei vaginale
 • Veziculectomie laparoscopica pentru obstructia tractului urinar inferior printr-un chist vezicular mare
 • Prostatectomie partiala sau radicala

Este membru in Colegiul European al Urologilor, titlu dobandit in urma unor examene scrise, in Societatea stiintifica de Chirurgie Robotica din Grecia si in mai multe societati medicale internationale din Europa si Statele Unite.
In vederea programarii pentru servicii Second opinion, va rugam sa ne puneti la dispozitie dosarul dvs. medical care include consultatiile, interventiile chirurgicale si toate analizele si investigatiile efectuate pana acum.

Va informam ca programarile pentru servicii Second opinion se efectueaza in limita locurilor disponibile si vor fi confirmate de reprezentantii Medsana. Aceste servicii vor fi acordate in mod gratuit pacientilor dupa evaluarea dosarului medical.
Pentru programari şi informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati: 0755.074.602 sau ipd@medsana.ro.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.