Dr. Dumitrache Panaiota se alatura echipei medicale din clinicile Medsana

Ne face placere sa va informam ca, incepand din luna februarie 2016, doamna doctor Dumitrache Panaiota, medic specialist ORL, se alatura echipei medicale din clinicile Medsana.
 
Doamna doctor Dumitrache a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, urmand apoi stagii de pregatire pe specialitate in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "M. S. Curie" si Institutului de Fonoaudiologie si Chirurgie Functionala O.R.L. "Prof. Dr. D. Hociota".
 
Este membru al Societatii Romane de ORL, a participat la evenimente medicale de specialitate -  Congresul National de ORL, Simpozionul Hipoacuzia – o deficienta recuperabila, Conferinta de ORL Pediatrie  - si are competente in chirurgia endoscopica ORL, audiologie si laser ORL.
 
Doamna doctor Dumitrache ofera consultaţii ORL pentru adulti si copii si efectueaza investigatii de specialitate in clinicile Medsana dupa urmatorul program:
 
• Clinica Medsana Cotroceni:
- Vineri: 16.00 - 20.00
- Sambata: 10.00 - 13.00 (doua zile/luna)
 
• Clinica Medsana Primaverii
- Miercuri: 08.00 - 12.00

Pentru programari la consultatii si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati: 021-9607/021-4087800 sau programari@medsana.ro.

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana