Dr. Dumitrache Panaiota se alatura echipei medicale din clinicile Medsana

Ne face placere sa va informam ca, incepand din luna februarie 2016, doamna doctor Dumitrache Panaiota, medic specialist ORL, se alatura echipei medicale din clinicile Medsana.
 
Doamna doctor Dumitrache a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, urmand apoi stagii de pregatire pe specialitate in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "M. S. Curie" si Institutului de Fonoaudiologie si Chirurgie Functionala O.R.L. "Prof. Dr. D. Hociota".
 
Este membru al Societatii Romane de ORL, a participat la evenimente medicale de specialitate -  Congresul National de ORL, Simpozionul Hipoacuzia – o deficienta recuperabila, Conferinta de ORL Pediatrie  - si are competente in chirurgia endoscopica ORL, audiologie si laser ORL.
 
Doamna doctor Dumitrache ofera consultaţii ORL pentru adulti si copii si efectueaza investigatii de specialitate in clinicile Medsana dupa urmatorul program:
 
• Clinica Medsana Cotroceni:
- Vineri: 16.00 - 20.00
- Sambata: 10.00 - 13.00 (doua zile/luna)
 
• Clinica Medsana Primaverii
- Miercuri: 08.00 - 12.00

Pentru programari la consultatii si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati: 021-9607/021-4087800 sau programari@medsana.ro.

DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.