Dr. Georgios Gitsos, medic specialist urolog si androlog, acorda consultatii in clinicile Medsana

Ne face placere sa va anuntam ca Dr. Georgios Gitsos, medic specialist urolog si androlog in cadrul Spitalului Interbalkan, acorda consultatii de specialitate si efectueaza ecografii in clinicile Medsana.

Absolvent al Facultatii de Medicina de la Timisoara, cu specializare ulterioara in urologie la Spitalul Sf. Dimitrie din Salonic, Dr. Georgios Gitsos este autorul a zeci de articole publicate in reviste de specialitate din Grecia si din strainatate si a unui mare numar de comunicari stiintifice la diferite congrese din Grecia si din strainatate.

Este specialist in andrologie, in chirurgie laparoscopica si tehnici chirurgicale neinvazive de tratare a bolilor sistemului urogenital. In anul 2010 a dobandit acreditare pentru plasare sfinctere artificiale si proteze peniene la Spitalul Tenon din Paris.

De-a lungul mai multor ani a lucrat ca medic urolog in cadrul spitalului Sf. Antonius Hospital Gronau din Germania si, din anul 2012 a dobandit acreditarea international pentru chirurgie robotica de la Intuitive Surgical.

In prezent, domnul doctor Gitsos este medic urolog in cadrul Centrului Medical Interbalkan din Salonic (spital din Grupul Athens Medical Center), unde efectueaza consultatii si investigatii de specialitate, urologie, precum si interventii chirurgicale, inclusiv de chirurgie robotica urologica. Dr. Georgios Gitsos este vorbitor de romana, engleza si greaca.

 

 

 

 

 

LUNI, 22 IULIE 2019:
- 17:30 - 20:00 - Clinica Medsana Cotroceni

MARTI, 23 IULIE 2019:
- 17:00 - 20:00 - Clinica Medsana Cotroceni

 

Consultul de specialitate alaturi de investigatiile imagistice specifice si testele de laborator ajuta la diagnosticarea unei game largi de afectiuni urologice cum ar fi:

  • Hematurie (urinarea cu sange)
  • Incontinenta urinara la barbati/femei
  • Infectii urinare
  • Fimoza
  • Afectiuni ale testiculelor
  • Cancer de prostata
  • Afectiuni ale prostatei
  • Afectiuni ale vezicii urinare
  • Afectiuni ale rinichilor (litiaza renala, colica renala)
DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.