Prof. Dr. Konstantinidis Konstantinos acorda servicii second opinion prima data in Romania

Prof. Dr. Konstantinidis Konstantinos, MD,PhD,FACS este Director al Centrului de Chirurgie Generala, Bariatrica, Laparoscopica si Robotica in cadrul Athens Medical Group.

In data de 12 iulie 2017, domnul Profesor Konstantinidis Konstantinos va oferi gratuit servicii de Second Opinion si evaluari medicale privitoare la proceduri de chirurgie laparoscopica si robotica, in cadrul clinicii Medsana Primaverii (Bd. Primaverii Nr. 9, Sector 1, Bucuresti).

Profesorul Konstantinidis este unul dintre cei mai renumiti medici in chirurgia robotica, avand la activ peste 14000 de operatii laparoscopice si peste 1000 de operatii robotice. Mai mult, este primul medic care a introdus chirurgia laparoscopica si robotica in Grecia si unul dintre cei trei chirurgi care practica operatia robotica Single-Site la nivel mondial.

In anul 2006 a fundat Societatea Chirurgicala Robotica Elena si a fost primul presedinte ales al Societatii de Chirurgie Robotica din Sud-Estul Europei (SEERSS). In prezent, este membru in 36 de asociatii medicale si chirurgicale si, de asemenea, Presedinte in cadrul Colegiului American al Chirurgilor pentru divizia din Grecia. Suntem extraordinar de mandri sa il avem in echipa noastra, in calitate de Director Stiintific in cadrul Athens Medical Group.

Vizita sa face parte din programul 20/20/20, initiat cu ocazia implinirii a 20 de ani de activitate Medsana in Romania, in parteneriat cu Grupul Athens Medical Center. Astfel, pe parcursul urmatoarelor luni va vom oferi ocazia de a cunoaste 20 de specialisti de top, acoperind o plaja larga de arii medicale, ce vor acorda evaluari si servicii de second opinion in exclusivitate in clinicile noastre.

In vederea programarii pentru servicii second opinion va rugam sa ne puneti la dispozitie dosarul dvs. medical care include consultatiile, interventiile chirurgicale si toate analizele si investigatiile efectuate pana acum.

Va informam ca programarile pentru servicii second opinion se efectueaza in limita locurilor disponibile si vor fi confirmate de reprezentantii Medsana. Aceste servicii vor fi acordate in mod gratuit pacientilor dupa evaluarea dosarului medical.

Pentru programări şi informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la numarul de telefon 0755.074.602