Dr. Toader Miorita, medic primar ORL pediatrie se alatura echipei Medsana Primaverii

Pentru ca suntem permanent precocupati de a va oferi cele mai bune servicii medicale in clinicile Medsana, ne bucuram sa va anuntam ca am inceput colaborarea cu D-na Dr. Miorita Toader, medic primar ORL pediatrie, competentă in endoscopie bronsica, sef de sectie ORL la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu.

Doamna doctor Toader are o vasta experinta de lucru in unitati medicale de prestigiu: Spitalul Clinic Coltea, Spitalul Marie Curie, Spitalul Grigore Alexandrescu fiind in prezent unul dintre cei mai apreciati medici din sfera ORL pediatrie.

A participat de-a lungul timpului la numeroase manifestari stiintifice din tara si strainatate, sustinand lucrari de specialitate pe teme de ORL pediatrie: corpi straini aerodigestivi la copil, neuropatie auditiva, sindrom vestibular periferic.

In clinica Medsana Primaverii, dr. Miorita Toader va acorda consultatii de specialitate ORL Pediatrie in zilele de marti in intervalul 15.00 – 17.00 si in zilele de sambata in intervalul orar 09.00 – 12.00.

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana