Dr. Vakalidis Konstantinos acorda acum in Clinicile Medsana servicii gratuite second opinion si evaluari medicale in orice specialitate medicala

DR. VAKALIDIS KONSTANTINOS acorda acum in Clinicile Medsana servicii gratuite second opinion si evaluari medicale 
        
In cadrul programului International Patient Department initiat de Centrul Medical Medsana in parteneriat cu Grupul Athens Medical Center, pacientii Medsana pot beneficia de servicii medicale la spitalele noastre din Grecia (second opinion in diverse specialitati, interventii chirurgicale, investigatii de imagistica, tratamente oncologice etc).

Ne face placere sa va anuntam ca Dl. Dr. Vakalidis Konstantinos, colaborator al Spitalului Interbalkan din cadrul Grupului Athens Medical Center, va oferi gratuit in perioada 16 - 18 noiembrie 2017, servicii de Second Opinion in orice specialitate medicala si evaluari medicale privitoare la proceduri chirurgicale dupa urmatorul program:

JOI, 16 NOIEMBRIE
Clinica Medsana Cotroceni: 09:00 - 13:00
Clinica Medsana Cotroceni: 17:00 - 20:00

VINERI, 17 NOIEMBRIE
Clinica Medsana Cotroceni: 17:00 - 20:00

SAMBATA, 18 NOIEMBRIE
Clinica Medsana Primaverii: 09:00 - 13:00

In vederea programarii pentru servicii second opinion va rugam sa ne puneti la dispozitie dosarul dvs. medical care include consultatiile, interventiile chirurgicale si toate analizele si investigatiile efectuate pana acum.

Va informam ca programarile pentru servicii second opinion se efectueaza in limita locurilor disponibile si vor fi confirmate de reprezentantii Medsana. Aceste servicii vor fi acordate in mod gratuit pacientilor dupa evaluarea dosarului medical.

Lantul de clinici private Medsana este parte din Athens Medical Group, cel mai avansat lant de servicii medicale private din Grecia.    
      
Athens Medical Group (AMG) este unul dintre providerii de servicii medicale din Europa, oferind servicii de inalta calitate certificate international.

Cu o experienta de peste 32 de ani AMG opereaza 8 spitale cu 1200 locuri pentru pacienti, 3000 angajati permanenti si 2800 medici inalt calificati.           

  • 8 spitale ultramoderne
  • 80,000 de pacienti spitalizati anual
  • 500,000 de pacienti in ambulatoriu anual
  • 20,000 de check-up-uri anual
  • 27,000 pacienti internationali in ambulatoriu
DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana