Dupa 6 ani de supraspecializare in strainatate, Dr. Dan Viorel revine in echipa Medsana

Suntem onorati sa va anuntam revenirea in cadrul echipei medicale Medsana, incepand cu 1 Octombrie 2010 a Domnului Dr. Viorel DAN, medic specialist Cardiologie si medicina interna, doctor in stiinte medicale.

Dl. Dr. Viorel Dan are o experienta de peste 20 ani in cardiologia clinica cu profil neinvaziv, obtinuta printr-o activitate sustinuta atat in tara cat si in strainatate; aria sa de expertiza acopera domeniul cardiologiei neinvazive cu precadere cel al ecografiei cardiace - domeniu in care are o pregatire extensiva obtinuta prin studii de specializare in SUA, Canada si Franta; aceasta este cuplata cu o experienta "hands-on" in spitale universitare din Franta si Canada. Competenta sa in imagistica cardio-vasculara este evidentiata si de contributiile stiintifice concretizate prin publicarea de articole medicale atat in tara cat si in SUA.

Este cunoscut ca un colaborator al Clinicii Medsana de la infiintarea acesteia (peste 14 ani), ca si consultant in cardiologie al Ambasadei Canadei la Bucuresti, fiind recunoscut pentru competenta, solicitudine si seriozitate in relatia cu pacientii.
Domnul Dr. DAN VIOREL ne-a declarat: "Dupa o perioada de lucru foarte fructuoasa pentru mine in strainatate sunt onorat sa reiau o mai veche colaborare cu Clinica MEDSANA, alaturandu-ma unei echipe de medici deja reputata pentru rezultatele sale remarcabile.

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana