Echipa de medici ginecologi ai Centrului Medical Medsana Ploiesti se extinde

Pentru ca ne dorim sa acoperim nevoile specifice ale fiecarui pacient, ne bucuram sa va anuntam ca echipa de medici specialisti obstetrica - ginecologie din Centrul Medical Medsana Ploiesti se extinde prin colaborarea cu D-na Dr. Cristina Irinel Giuvelea si D-nul Doctor Tudor Tudoroiu.

Dr. Cristina Irinel Giuvelea, incepand de luni 4 aprilie 2011 la clinica Medsana Ploiesti.

Dupa absolvirea Facultatii de Medicina, Dna. Dr. Cristina Irinel Giuvelea a obtinut competente in colposcopie si ecografie obstretrica-ginecologie, urmand o supraspecializare in Tratamentul infertilitatii cuplului si reproducerea umana asistata.

Cu o experienta de aproximativ 10 ani in clinici private si spitale din Bucuresti, Doamna Doctor Giuvelea va acorda consultatii in clinica Medsana Ploiesti in fiecare luni in intervalul orar: 09.30 - 13.00.

Dr. Tudor Tudoroiu, incepand din 6 aprilie 2011 la Clinica Medsana Ploiesti.

A absolvit Facultatea de Medicina Carol Davila si in decursul celor peste 6 ani de activitate practica in spitale si maternitati publice din Bucuresti si Ploiesti, Domnul Doctor Tudor Tudoroiu a obtinut competente in: laparoscopie ginecologica, histeroscopie, colposcopie si ecografie ginecologica si obstetricala.

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana