Excelenta in medicina de laborator la Centrul Medical Medsana

Suntem incantati sa va anuntam ca echipa de medicina de laborator a Centrului Medical Medsana se extinde prin colaborarea cu Dr Mioara Ionescu, medic primar anatomie patologica si Dr. Doina Pop, medic primar anatomie patologica.

Dr. Mioara Ionescu este unul dintre medicii de renume in domeniul anatomiei patologice, avand o vasta experienta in patologia genitala feminina, inclusiv citologii aspirative mamare si secretii mamelonare. Doamna doctor Mioara Ionescu este permanent implicata in activitati de depistare a cancerului genito-mamar, fiind autor si co-autor a numeroase lucrari de specialitate, sustinute si publicate la sesiuni stiintifice din tara si din strainatate, avand in acelasi timp si o intensa activitate didactica.

Dr. Doina Pop este specializata in citologie os si parti moi, glanda mamara, histopatologie conventionala - patologie chirurgicala: ortopedie, ginecologie, gastroenterologie, ORL, patologie ganglionara, histopatologie conventionala dermatologica: leziuni melanocitare, tumori epiteliale si stromale cutanate, leziuni non tumorale. Doamna doctor Pop este doctor in medicina si lector in anatomie patologica, disciplina ortopedie, in cadrul UMF Carol Davila.

Am initiat aceste noi colaborari pentru ca ne dorim ca pacientii Centrului Medical Medsana sa beneficieze de o gama mai vasta de analize de laborator din sfera anatomiei patologice si astfel sa contribuim la diagnosticarea timpurie a diverselor tipuri de afectiuni medicale. In plus timpul de lucru necesar prelucrarii probelor si eliberarii rezultatelor a scazut semnificativ:

  • maxim 5 zile lucratoare pentru citologii
  • maxim 10 zile lucratoare pentru histopatologii

Pentru informatii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la 021-9607; 021-408.78.00 sau office@medsana.ro

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana