Expertiza medicala internationala la Centrul Medical Medsana incepand din luna martie Dr. Vakalidis Konstantinos, medic specialist urolog, doctor in medicina

Ne face placere sa va anuntam ca Dl. Dr. Vakalidis Konstantinos, medic specialist urolog si androlog va acorda consultatii de specialitate in cadrul Clinicii Medsana Cotroceni incepand din 17 martie 2011.

Domnul Vakalidis Konstantinos este vorbitor de romana, engleza si greaca si va efectua consultatii si investigatii de specialiatate, urologie de doua ori pe luna in clinica Medsana Cotroceni.

Absolvent al Facultatii de Medicina din Grecia, Dl. Vakalidis este autorul a zeci de articole publicate in reviste de specialitate din Grecia si din strainatate si a unui mare numar de comunicari stiintifice la diferite congrese din Grecia si din strainatate. Este specialist in andrologie, in laparoscopie si tehnici chirurgicale neinvazive de tratare a bolilor sistemului urogenital.

Este doctor-ofiter in rezerva al Armatei Elene si membru al Societatii Elene de Urologie, al Societatii Europene a Urologilor, al Societatii Americane de Urologie si al Societatii eleno-germane de Urologie.

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana