In luna septembrie, Medsana impreuna cu Becel desfasoara campania Ai grija de inima ta! Iar daca tu esti bine, ai grija de inima celor dragi

Scopul campaniei este constientizarea pericolului pe care il reprezinta colesterolul marit pentru sanatatea inimii.

Luna Septembrie este Luna Inimii iar Medsana impreuna cu Becel ii ajuta pe romani sa isi verifice nivelul colesterolului din sange. Astfel, cei care cumpara margarina Becel in aceasta perioada pot merge cu folia protectoare si capacul la cel mai apropiat centru Medsana si la centrele partenere din intreaga tara pentru a beneficia gratuit de verificarea nivelului colesterolului (colesterol total, colesterol HDL), o consultatie gratuita pentru interpretarea rezultatelor si o reducere de 10% pentru analize suplimentare.

Scopul campaniei este de a trage un semnal de alarma privind pericolul pe care il reprezinta colesterolul marit pentru sanatatea inimii. Iar luna Septembrie, Luna Inimii, este momentul potrivit pentru ca fiecare dintre noi sa se preocupe de sanatatea inimii sale si a celor dragi.

Despre colesterol
Doi din trei romani sufera de boli cardiovasculare iar colesterolul marit este unul dintre principalii factori de risc pentru aceste boli. Sedentarismul, fumatul, varsta inaintata si obezitatea influenteaza de asemenea sanatatea inimii. Putem insa preveni aparitia unor boli cardiovasculare, mentinand colesterolul in limite normale.

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana