Medsana sustinator al Festivalului Brazilor de Craciun editia 2010

Centrul Medical Medsana se alatura organizatiei Salvati Copiii in demersul de strangere de fonduri pentru facilitarea accesului la educatie si prevenirea abandonului scolar al copiilor din randul familiilor defavorizate.

In calitate de sustinator al celei de-a zecea editii a Festivalulului Brazilor de Craciun, Medsana va oferi zece pachete de servicii medicale (tip check-up) care vor fi inmanate castigatorilor tombolei organizate in Seara de Gala a Festivalului.

Pachetul de servicii medicale poate fi accesat in oricare dintre cele trei Centre Medsana din Bucuresti si Ploiesti cu programare prealabila.

Anual, Salvati Copiii Romania organizeaza Festivalul Brazilor de Craciun, un eveniment de colectare de fonduri, cu mare impact la nivel social. Centrul de interes este reprezentat de licitatia speciala de braduti de Craciun, creati exclusiv pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai apreciati designeri romani.

Anul acesta, Festivalul se va organiza in data de 9 decembrie 2010, fiind precedat de o conferinta de presa in care au fost prezentati 10 dintre bradutii care vor fi licitati in seara de gala.

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana