Medsana sustinator al Festivalului Brazilor de Craciun editia 2010

Centrul Medical Medsana se alatura organizatiei Salvati Copiii in demersul de strangere de fonduri pentru facilitarea accesului la educatie si prevenirea abandonului scolar al copiilor din randul familiilor defavorizate.

In calitate de sustinator al celei de-a zecea editii a Festivalulului Brazilor de Craciun, Medsana va oferi zece pachete de servicii medicale (tip check-up) care vor fi inmanate castigatorilor tombolei organizate in Seara de Gala a Festivalului.

Pachetul de servicii medicale poate fi accesat in oricare dintre cele trei Centre Medsana din Bucuresti si Ploiesti cu programare prealabila.

Anual, Salvati Copiii Romania organizeaza Festivalul Brazilor de Craciun, un eveniment de colectare de fonduri, cu mare impact la nivel social. Centrul de interes este reprezentat de licitatia speciala de braduti de Craciun, creati exclusiv pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai apreciati designeri romani.

Anul acesta, Festivalul se va organiza in data de 9 decembrie 2010, fiind precedat de o conferinta de presa in care au fost prezentati 10 dintre bradutii care vor fi licitati in seara de gala.

DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE

In primele noua editii, Festivalul Brazilor de Craciun a reusit strangerea sumei de 2.000.000 Euro. Toti acesti bani au fost folositi pentru dotarea cu carti a bibliotecilor scolare (primele doua editii) si pentru reintegrarea scolara a copiilor care muncesc, facilitarea accesului la educatie si prevenirea abandonului scolar pentru 10.400 de copii saraci. Familiile lor au primit, de asemenea, ajutor financiar si consiliere in cele 18 centre din Bucuresti, Craiova, Iasi, Focsani, Bistrita, Petrila, Resita, Targu Mures, Timisoara, Targoviste, Constanta, Topoloveni si Brasov.

Va invitam sa va alaturati tuturor celor care sustin Festivalul Brazilor de Craciun, editia 2010, accesand formularul de donatii on-line disponibil pe site-ul www.salvaticopiii.ro

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.