Noi teste alergologice PATCH disponibile in clinica Medsana Primaverii

Ne face plăcere să vă anunțăm că în clinca Medsana Primăverii sunt diponibile noi testari alergologice după cum urmează:

  • Testare PATCH - trusa standard europeană 30 alergeni
  • Testare PATCH - seria cosmetică 58 alergeni

Testarea patch este metoda cea mai utilizată pentru a investiga reacţiile de hipersensibilitate tardivă, ce pot apărea la distanţă temporală de expunerea la alergen.  

Indicaţiile testării patch sunt: pacienţii care dezvoltă dermatite/ eczeme de contact acute şi la care se doreşte precizarea cauzei, eczeme cronice cu orice localizare, cei cu eczeme nonresponsive la tratament, cei suspectaţi de reacţii la metale, la ingrediente din cosmetice/ vopsele de păr, la anumite medicamente, cei cu expunere profesională. Şi pacienţii cu alte boli cutanate ce pot fi agravate de o dermatită de contact supraadăugată sunt candidaţi pentru testarea patch: cei cu dermatită atopică, cu dermatită seboreică sau de stază, cei cu psoriazis sau dishidroză.

Alergenele/ haptenele se plasează în dispozitive de aplicare/ camere ce vor fi lipite pe spatele pacientului pentru 48 de ore, apoi sunt îndepărtate şi se face citirea rezultatelor la 72-96 de ore.

Practic această aplicare reproduce în miniatură o reacţie eczematoasă la un alergen de contact/ zona se înroşeşte, îşi măreşte volumul, pot apărea vezicule.
Testarea patch este bine tolerată şi nu perturbă activităţile cotidiene.

Pentru programări și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon 021-9607/021-4087800 sau să ne scrieți la adresa de e-mail programari@medsana.ro.

DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale mai sus solicitate, cu Termenii si Conditiile de Utilizare si cu Politica privind Protectia Datelor cu Caracter Personal. CITESTE Termeni & Conditii
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana.
DORESC O PROGRAMARE
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.