Nou in clinicile Medsana - Managementul durerii prin terapie laser

Ne face placere sa va informam ca incepand din luna august in clinica Medsana Primaverii este disponibil un nou serviciu medical - Managementul durerii prin terapia laser - Tehnologie Theralase® - Canada.

Managementul durerii prin terapia laser Theralase® este un tip de tratament neinvaziv, non-toxic, sigur si eficace care reduce durerea si inflamatia, creste mobilitatea si integritatea tesutului si conduce la regenerarea celulelor folosind sistemului natural de vindecare al organismului.

Sursa de lumina este pusa in contact direct cu pielea, lucru ce permite energiei luminii (foton) sa penetreze tesuturile, determinand restabilirea functiilor organismului; efectul de biostimulare al terapiei laser reduce inflamatia si durerea crescand astfel procesul de regenerare a tesuturilor si de vindecare.

Prin terapia laser Theralase® se pot trata afectiuni acute si cornice; cele mai frecvente patologii care pot fi tratate prin terapie laser sunt:
 

  • Artroza, spondilita, osteoartrita
  • Dureri ale coloanei vertebrale (cervicala, lombara, toracala)
  • Sindrom de tunel carpian
  • Epicondilita laterala
  • Fibromialgie
  • Dureri articulare de genunchi, sold, umar, cot
  • Tendinita
  • Intinderi musculare, accidente sportive

 

Tratamentul prin terapie laser este coordonat in clinica Medsana Primaverii de Dr. Nasreddine Mazen, medic acreditat de Health & Wellfare Canada.

Dr. Nasreddine Mazen a absolvit Facultatea de Medicina Generala in anul 1987; incepand din anul 1993 este medic acreditat de Health & Welfare Canada. In anul 1997 a inceput colaborarea cu Centrul Medical Medsana, ca medic specialist medicina generala, consultant al Ambasadei Canadei.

Din anul 2012 a inceput cercetarea si specializarea in domeniul terapiei laser si a obtinut certificarea in Managementul durerii prin terapie laser la Montreal/ Toronto, Canada.

 

Pentru infomatii suplimentare referitoare la aceste proceduri si programari, va rugam sa ne contactati: 021-9607 sau programari@medsana.ro.

Mai multe detalii legate de terapia laser Theralase® va poate oferi Dr. Nasreddine Mazen in cadrul Clinicilor Medsana.

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana