O noua specialitate disponibila in cadrul clinicii Medsana Cotroceni - Nefrologie

Ne bucuram sa va anuntam ca incepand din luna octombrie Doamna Doctor Maria Daniela Tanasescu, medic specialist nefrologie, medic primar medicina interna, Asistent universitar si Doctor in medicina se alatura echipei medicale Medsana.

Doamna Doctor Maria Daniela Tanasescu a absolvit Facultatatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti in anul 1999 si ulterior a devenit medic primar medicina interna si medic specialist nefrologie, obtinand competente in ecografie generala si homeopatie.

De-a lungul timpului Doamna Doctor Maria Daniela Tanasescu a publicat o serie de articole de specialitate in publicatii medicale recunoscute dintre care mentionam: Journal of Medicine and Life, Revista Medicala Romana, Practica Medicala, Revista Romana de Pediatrie, Caiete de gastroenterologie si hepatologie, partea I si partea a II-a.

Doamna Doctor Tanasescu va efectua ecografii si consultatii de specialitate in clinica Medsana Cotroceni dupa urmatorul program: miercuri in intervalul orar 13.30 - 16.30 si joi in intervalul orar 17.00 - 20.00.

Pentru programari la consultatii de specialitate si ecografii, va rugam sa apelati numerele de telefon 021-9607 / 021-4087800 sau sa ne scrieti la adresa de e-mail programari@medsana.ro.

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana