Pregatit de gradinita

Cum ne pregatim de gradinita?

Pe langa reinnoirea garderobei, este neaparat necesara evaluarea starii de sanatate a copilului cu cateva saptamani inainte de inceperea gradinitei. In acest fel, vom avea timp sa primim toate rezultatele analizelor si sa tratam eventualele probleme.

Centrul Medical Medsana lanseaza Pregatit de gradinita, pachetul de servicii medicale destinat copiilor care (re)incep scoala, gradinita sau cresa si care contine cele mai uzuale analize medicale recomandate de medicii pediatri.

Pregatit de gradinita - pachet de analize medicale - 55 lei

  •     Examen coproparazitologic
  •     Exsudat faringian (examen bacteriologic cu antibiograma inclusa)

Pacientii care efectueaza pachetul de analize medicale Pregatit de gradinita se pot programa ulterior la o consultatie pentru eliberarea avizului de intrare in colectivitate la unul dintre medicii pediatri din echipa Medsana. Pretul acestei consultatii este de 70 lei.

DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE

Stiati ca in general copiii intre 0 si 12 ani sunt mai expusi afectiunilor specifice colectivitatii (afectiuni respiratorii si parazitoze), pentru ca nu au imunitate la cele mai multe dintre ele si pentru ca acestea se transmit cu usurinta de la un copil la altul? Daca nu sunt diagnosticate si tratate corespunzator, o parte dintre aceste afectiuni pot avea complicatii severe, mai ales la varste foarte mici.

Intrarea in colectivitate a copiilor nostri, fie ca vorbim de cresa, gradinita sau scoala, ne aduce bucurii, dar si griji suplimentare. Colectivitatea stimuleaza dezvoltarea copilului pe plan social, emotional si intelectual, insa favorizeaza raspandirea unor afectiuni specifice, raspandire care este limitata doar cu ajutorul familiei.

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.