Pregatit de gradinita - pachet de analize medicale - 65 lei

Intrarea in colectivitate a copiilor nostri, fie ca vorbim de cresa, gradinita sau scoala, ne aduce bucurii, dar si griji suplimentare. Colectivitatea stimuleaza dezvoltarea copilului pe plan social, emotional si intelectual, insa favorizeaza raspandirea unor afectiuni specifice.

Cum ne pregatim de gradinita?
In general, la inceputul sezonului rece, copiii se imbolnavesc mai des din cauza schimbarilor climaterice (ploi, temperaturi mai scazute) si a contactului cu multe persoane, sistemul imunitar fiind bombardat cu diversi agenti patogeni (virusuri, bacterii, paraziti).

Cu cateva saptamani inainte de inceperea gradinitei, se recomanda evaluarea starii de sanatate a copilului astfel incat sa avem toate rezultatele analizelor inainte de intrarea in colectivitate.

Pachetul "Pregatit de gradinita", disponibil acum in clinicile Medsana, este destinat copiilor care (re)incep scoala, gradinita sau cresa si contine analize medicale uzuale.


Pachet de analize medicale - 65 lei

  • Examen coproparazitologic (1 proba)
  • Exsudat faringian

Avizul epidemiologic de intrare in colectivitate se va elibera de catre medicul de familie, conform legislatiei in vigoare.

 

DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.