Prof. Dr. Konstantinos Konstantinidis a participat la Congresul International de Chirurgie Robotica din Romania

Ne face placere sa va anuntam ca la Congresul International de Chirurgie Robotica, eveniment care a avut loc in Bucuresti la finalul lunii octombrie, a participat Prof. Dr. Konstantinos Konstantinidis - pionierul chirurgiei robotice in Grecia si presedintele Societatii Sud-Est Europene de Chirurgie Robotica.

Domnul Profesor Konstantinis, profesionist recunoscut in domeniul chirurgiei robotice, este profesor chirurgie generala la Spitalul Athens Medical Center cu supraspecializare in chirurgie robotica, laparoscopica si bariatrica si are o experienta deosebita in clinici si spitale din Europa si Statele Unite.

Robotul Da Vinci este cel mai performant robot chirurgical din lume, fiind dotat cu patru brate si camere de luat vederi de inalta definitie. Unul dintre avantajele interventiilor chirurgicale cu acest tip de robot este faptul ca pacientul pierde de 15 ori mai putin sange decat in cazul unei interventii chirurgicale clasice, motiv pentru care si recuperarea post-operatorie e mult mai rapida.

Mai multe informatii despre activitatea profesionala a Profesorului Konstantinidis gasiti in link-ul alaturat: http://www.kkonstantinidis.gr/en/about-dr-konstantinidis/#personal_data

 

 

DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE

Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.