Prof. Dr. Konstantinos Konstantinidis a participat la Congresul International de Chirurgie Robotica din Romania

Ne face placere sa va anuntam ca la Congresul International de Chirurgie Robotica, eveniment care a avut loc in Bucuresti la finalul lunii octombrie, a participat Prof. Dr. Konstantinos Konstantinidis - pionierul chirurgiei robotice in Grecia si presedintele Societatii Sud-Est Europene de Chirurgie Robotica.

Domnul Profesor Konstantinis, profesionist recunoscut in domeniul chirurgiei robotice, este profesor chirurgie generala la Spitalul Athens Medical Center cu supraspecializare in chirurgie robotica, laparoscopica si bariatrica si are o experienta deosebita in clinici si spitale din Europa si Statele Unite.

Robotul Da Vinci este cel mai performant robot chirurgical din lume, fiind dotat cu patru brate si camere de luat vederi de inalta definitie. Unul dintre avantajele interventiilor chirurgicale cu acest tip de robot este faptul ca pacientul pierde de 15 ori mai putin sange decat in cazul unei interventii chirurgicale clasice, motiv pentru care si recuperarea post-operatorie e mult mai rapida.

Mai multe informatii despre activitatea profesionala a Profesorului Konstantinidis gasiti in link-ul alaturat: http://www.kkonstantinidis.gr/en/about-dr-konstantinidis/#personal_data