Program Centrul Medical Medsana

Stimati pacienti,

 

Pandemia COVID-19 a determinat schimbari in toata lumea, domeniul medical fiind unul dintre sectoarele in care s-a impus dezvoltarea si aplicarea unor noi proceduri operationale si de acces astfel incat sa fie impiedicata raspandirea virusului.

Va informam ca in urmatoarea perioada Clinicile Medsana vor functiona dupa urmatorul program:

 

 • Clinica Medsana Cotroceni: luni – vineri: 07.00 – 21.00; sambata: 08.00 – 14.00
 • Clinica Medsana Primaverii: luni – vineri: 08.00 – 20.00; sambata: 08.00 – 14.00
 • Clinica Medsana Ploiesti:luni – joi - 07.00 -20.00; vineri - 07.00 - 15.00; sambata - inchis

In cazul in care aveti o programare la una dintre clinicile noastre sau veniti pentru recoltare analize sau investigatii, este important sa cunoasteti noile conditii de acces dezvoltate pentru siguranta pacientilor si angajatilor nostri:

 • In clinicile noastre punem la dispozitie toate instrumentele de protectie recomandate de autoritati.
 • Acodam o atentie sporita masurilor de igiena si protocoalelor de dezinfectie atat in spatiile comune cat si in cabinetele medicale.
 • Se mentine triajul pacientilor atat la programarea efectuata telefonic cat si la intrarea in clinicile Medsana. Triajul consta in masurarea temperaturii corporale, completarea si semnarea unui formular de acces si directionarea pacientului in clinica in acord cu protocoalele interne
 • In cazul in care in ziua programarii va simtiti rau si aveti simptome precum tuse, febra peste 37 de grade Celsius, durere in gat, probleme cu mirosul si gustul, dureri musculare, dificultati in respiratie, va recomandam sa ramaneti acasa si sa luati legatura cu medicul de familie. 
 • Daca ati fost testat COVID-19, includeti si documentele medicale in dosarul dumneavoastra specificand acest lucru la consultatie/ investigatie
 • Din motive de siguranta, va informam ca accesul apartinatorilor in clinicile Medsana este limitat; invitam apartinatorii sa va astepte in afara clinicii, iar in cazul in care este necesar ca pacientul sa fie insotit, va informam faptul ca pentru apartinatori se vor aplica aceleasi masuri de triaj.
 • Incercati sa ajungeti la ora programarii, nu mai devreme, nu mai tarziu, astfel incat sa nu fiti in situatia de a astepta. Personalul din receptii va va informa in cazul in care, din diverse motive, vor exista modificari in programul medicului.
 • In final, dar nu in ultimul rand, recomandam plata cu cardul pentru serviciile medicale efectuate in clinicile noastre.

Pentru orice informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic (021-9607) sau pe e-mail (programari@medsana.ro).

Suntem disponibili pentru toate solicitarile pe care le aveti, informarea, siguranta si sanatatea pacientilor nostri fiind prioritare pentru noi.

 

DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii.
Sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata la Sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.