Programul clinicilor Medsana in perioada 30.11 - 01.12.2018

Va informam ca vineri, 30 noiembrie 2018 si sambata, 1 decembrie 2018, clinicile Medsana vor fi inchise.

Modificari program laborator Medsana

  • Primire/recoltare probe de bacteriologie: ultima zi de primire a tuturor probelor de bacteriologie -Joi , 29.11.2018 - pana la ora 13.00
  • Probele de examen coproparazitologic, antigen Giargia, hemoragii oculte, probele de digestie si coprocitogramele se vor primi in data de 29.11.2018, pana la ora 12.00.
  • In data de 29.11.2018 se primesc spermoculturi pana la ora 13.00 iar spermogramele se primesc in intervalul orar 7.00 -15.00.
  • Probele de genetica, Harmony Prenatal test si ADN fragmentat se vor recolta/primi pana miercuri, 28.11.2018 pana la ora 13.00. In data de 29.11.2018 NU se primesc probe de cariotip sange periferic, Harmony prenatal test si ADN Fragmentat.

Nu sunt restrictii de recoltare pentru toate celelalte teste de laborator care se efectueaza in clinicile Medsana si care nu au fost mentionate mai sus.

Incepand de luni, 3 decembrie 2018, se revine la programul obișnuit de lucru.

DORESC O PROGRAMARE
Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. CITESTE Termeni & Conditii. Si sunt de acord cu informatiile prezentate in nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal prezentata in sectiunea GDPR
Sunt de acord cu folosirea e-mailul pentru informari periodice, marketing, publicitate. Informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alte entitati..
DORESC O PROGRAMARE
Certificari
Medsana Romania
"Medsana" si "Respect pentru viata" sunt marci inregistrate ale Medsana Romania. Medsana este membra a Athens Medical Group, companie afiliata Asklepios Kliniken GmbH.

Copyright 2017 Centrul Medical Medsana. Toate drepturile rezervate.
Realizat de Concept24
LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA LISTA SERVICIILOR MEDICALE DIN CADRUL CLINICILOR MEDSANA
Deschizator de drumuri pe piata autohtona de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament.Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize, acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide. Medsana ofera servicii medicale in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din Romania care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.Ca o recunoastere a standardului inalt de calitate atins in serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se refera atat la nivelul de incredere a consumatorilor (Trusted Brand), cat si la renumele si imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).

Medsana isi rezerva dreptul de a modifica pretul serviciilor medicale fara notificari prealabile.Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de SC Medsana Bucharest Medical Center SRL, potrivit notificarii nr. 8566, in conformitate cu Legea 677/2001, in scopul efectuarii de servicii medicale, in scopuri statistice sau pentru efectuarea de actiuni de marketing direct. Mentionam ca datele dvs. vor fi transferate in spatiul UE conform declaratiei dvs. de acord. Va puteti exercita drepturile de acces, de interventie si de opozitie in conditiile prevazute de Legea nr. 677/2001, printr-o cerere scrisa, semnata si datata trimisa pe adresa Medsana Bucharest Medical Center SRL, str. Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti.