Sarcina pas cu pas, noul pachet de analize de laborator destinat gravidelor

Centrul Medical Medsana vine in intampinarea femeilor insarcinate si lanseaza in clinicile sale “Sarcina pas cu pas”, un pachet special de teste de laborator care are ca scop evaluarea starii de sanatate a viitoarei mame in fiecare din cele trei trimestre de sarcina.

Pe langa analize de laborator de baza (precum hemoleucograma completa, grup sangvin si RH, transaminaze, glucoza serica, creatinina, calciu, magneziu, fier, urocultura, s.a.), sunt incluse teste pentru diagnosticarea sau prevenirea din timp a unor eventuale probleme de sanatate, de exemplu, probleme de coagulare a sangelui, lipsa imunitatii la diferiti agenti infectiosi cu impact mare si chiar efect teratogen in timpul sarcinii (toxocara, rubella, citomegalovirus, HIV, virusul hepatitic B, listeria, virusul herpex simplex, chlamydia).

„Sanatatea nu este un dat; trebuie sa avem grija de ea. Sanatatea mamei este deosebit de importanta in timpul sarcinii, caci de ea depinde nu doar dezvoltarea intrauterina a copilului sau, cat si nasterea si recuperarea dupa nastere. Dorim sa venim in sprijinul viitoarelor mame prin pachetul Sarcina pas cu pas, care include pentru fiecare trimestru un set de analize de laborator, care ajuta la evaluarea starii de sanatate a gravidei.

Sarcina este o perioada deosebit de frumoasa, dar plina de schimbari si provocari pentru viitoarea mama. Acum ea trebuie sa fie si mai responsabila, mai atenta cu starea de sanatate, sa urmeze programul de monitorizare a sarcinii conform indicatiilor medicului care ii urmareste evolutia si o indruma, sa adopte un stil de viata echilibrat”, declara dr. Anca Popa, medic primar obstetrica-ginecologie si Directorul Medical al Centrului Medcal Medsana.

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana