Testeaza-ti GRATUIT colesterolul

Ne face placere sa va informam ca in luna septembrie in clinicile Medsana se va desfasura o campanie promotionala prin care, alaturi de partenerul nostru Unilever, oferim pacientilor posibilitatea de a-si testa gratuit nivelul de colesterol total din sange.

Echipa Centrului Medical Medsana a incurajat intotdeauna comportamentul profilactic in randul pacientilor sai si tocmai de aceea va invitam in clinicile noastre din Bucuresti si Ploiesti pentru a va verifica nivelul colesterolului.

In luna inimii, Becel te invita sa-ti testezi GRATUIT nivelul colesterolului total in clinicile partenere Medsana, in cadrul campaniei "SEPTEMBRIE ESTE UNA INIMII. BECEL. IUBESTE-TI INIMA!".

Daca rezultatul testului este mai mare de 200mg/dl, iti recomandam sa ai grija de inima ta si sa apelezi la un medi specialist pentru investigatii amanuntite.

IUBESTE-TI INIMA SI VINO SA-TI TESTETZI NIVELUL COLESTEROLULUI!

Ce stii despre colesterol?

Colesterolul este un compul pe baza de grasimi care, pentru a fi transportat in organism prin intermediul sangelui, este transformat in particule minuscule acoperite cu proteine numite lipoproteine.

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana