Testul de intoleranta alimentara YORK TEST se efectueaza la Medsana incepand cu luna septembrie

Ne face placere sa va anuntam ca incepand din luna septembrie in toate clinicile Medsana din Bucuresti si Ploiesti se efectueaza testul de intoleranta alimentara YORK TEST.

Numeroase alimente pe care le consumam considerandu-le foarte sanatoase, pot avea efecte negative asupra organismului nostru. De exemplu, daca un ou - aliment pe care il consideram cu totii foarte sanatos - nu poate fi digerat in mod corespunzator, atunci organismul nostru poate avea reactii de respingere la proteinele continute de acesta. Acest efect negativ este denumit "intoleranta alimentara" si poate cauza numeroase neplaceri, incepand cu ingrasarea si terminand cu disconfortul cronic. Pentru mai multe informatii legate de intoleranta alimentara, va rugam accesati site-ul companiei www.yorktest.ro.

York Test-ul este un test de sange recunoscut de peste 25 de ani in Marea Britanie care identifica alimentele la care exista intoleranta alimentara, iar la finalul testului, in functie de rezultat, veti stabili impreuna cu medicul dumneavoastra planul de nutritie personalizat.

Pentru programari si informatii suplimentare legate de testul de intoleranta alimentara YORK TEST, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail abonat@medsana.ro sau la numarul de telefon 021.9607.

DORESC O PROGRAMARE
CAPTCHA Image
Sunt de acord sa primesc informatii privind ofertele Medsana